reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Monaliza wkleiłam zdjęcia Ady na macie:-) Zabawka świetna, i warta ceny, teraz w Toyrus jest w promocji za 49e. Każda z tych powieszonych zabaweczek to koszt około 7-10e, a jest ich 5, plus światełka i muzyczka. Mała leżała chwilę i się lampiła. Myślę, że jak poleży z 15 minut na obecną chwilę to super. Jak będzie większa, to w tedy się pobawi:-)

Wczoraj jeszcze załapałam się na wyprzedażowe resztki w H&M:-) Nowa kolekcja piękna, ale ceny masakryczne:dry: 004.jpg005.jpg teraz już na lato, 67,74,86 zależy jak wypadają. Ada raczej wielka nie będzie:-)

babeczki chustowe
czy w takie mrozy wychodzicie z dzieciakami w chuście na dwór?
bo ja nie wiem jak ubrać malucha
mam ew. zwykły polar w który się razem mieścimy, ale na dzisiejsze 0 stopni to wydaje mi się za zimy
a znów jak wpakuję ją w jakiś kombinezon to nie wiem jak ją zamotać :D

na allegro znalazłam takie cuś:
Pentelka BLUZA, POLAR XL różne kolory! Rewelacja ! (2718977492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
Pentelka OSŁONKA dla chuściaczka szara Rewelacja ! (2718940347) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest też fajna kurtka ale powyżej moich możliwości cenowych, ale podoba mi się :D:
Pentelka KURTKA DLA DWOJGA M Przód - tył !!! (2721154436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Ja w chuście jeszcze nie wyszłam na tę pogodę, bo nie bardzo mam co na siebie włożyć.
Ledwo się dopinam w kurtkę sama, a co dopiero z młodą.
Ale gdybym miała wyjść, to na pewno Tośkę ubrałabym dużo lżej niż do wózka.
W chuście strasznie grzeje jak ją noszę.
A nad tymi ubraniami z pentelki co podałaś linki też się zastanawiałam.
Z pentelki póki co kupiłam bluzki do karmienia i bardzo sobie chwalę.

Do góry