reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja podawalam wit K chyba do 3 mca o ile dobrze pamietam. Zadnych problemow po niej Tomi nie miał.

risia, ten biustonosz ciekawie "brzmi" ;-) antybakteryjny.... hmmmm ;-) ale czy to cos daje.... ?

a ja w koncu zamowilam "rozrywkę" dla Macka
TINY LOVE - KARUZELA UNIWERSALNA, PODRÓŻNA !!! (2473870438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i to:
PRZYWIESZKA PLUSZOWA DO ŁÓZECZKA - 50 % !!! (2440396983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
;-)

reklama
Lotka ja mam tą drugą wersję i hmmm wychodzą mi przez te wyciecia wkładki laktacyjne :szok: dlatego myślałam o tamim innym... chciałam usztywniany, ale koszt 70 zł+przesylka:szok:

ja np podczas laktacji zużywam około 6 wkładek dziennie :szok:te wielorazowe jak kupiłam to robily się mega twarde i wypadały :-Dte na klejenie odpadały tez :szok:

nieee no ja nie bde zakladała tetry :D raczejk nie dałaby rady :d
u mnie mleko normalnie strzelalo, ze hej. M nie raz dostal z cyca:p

super eko mamusiu
ja tez mam zestaw pieluch wielorazowych
wkładek laktacyjnych
a nawet wkładki mam wielorazowe
i zakupiłam na próbę podpaski wielorazowe

moja mama też chce spróbować
wkładki wypróbowane i wolę takie niż jednorazowe więc na pewno zakupię więcej
nad orzechami się zastanawiam, ale nie jestem na 100% przekonana

A tutaj zakupione prze ze mnie ciuszki i zabawki :)

edit:zapomniałam o kombinezoniku jesiennym :p

super rzeczy :)

świetne zakupy

a mi się udało wyrwać laktator w takiej cenie, myślę że trafiony zakup, jeszcze mi sprzedająca dorzuciła butelkę TT antykolkową, nówkę zapakowaną Laktator elektryczny Tommee Tippee GWARANCJA !!! (2489808735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Weszłam na tablice.pl i poszukałam rzeczy dla dziecka z okolic i dzięki temu kupiliśmy karuzelke prawie nową Fisher price z misiami za 90 zł,taka jak ta:
FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT (2477732393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a we wtorek podjade jeszce do tego samego gościa po leżaczek chicco kupie go za 80 zł (używany , ale w super stanie), myśle że dobra cena. Coś takiego jak ten z allegro
Leżaczek CHICCO - IDEALNY- POZNAŃ DOWÓZ (2496475282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

super :D - ma się to szczęście

aha powiedzcie, czy kupując nowe pościele też je prałyście, bo się zastanawiam czy prać , czy tylko przewietrzyć i poprasować?

ja będę wszystko prać
bo nie znoszę zapachu nowości :D

cudaczne zakupki :)

mi się podoba, ale wolałabym czarny kolor

Co do witaminek to pewnie w szpitalu mi powiedzą, albo pediatra podpowie.

Wkładki mam jednorazowe i wielo - będę testować :)

a o zabawkach, grzechotkach to w ogóle nie myślę o takich rzeczach - nie mam ich na liście wyprawkowej

kombinezoniki jakieś mam dostane więc mam nadzieję nie kupować

reklama
Do góry