mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Uwielbiam lniane spodnie bo sa super przewiewne w upały, niestety jednak nienawidze prasować lnu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i może podpowiecie coś o termometrach .... boszsz oby nie popaść w panikę przy tych zakupach ;P
dziewczyny, a co sądzicie o marce MEDELA - podobno mają jakieś kosmiczne idealne smoczki i najlepsze laktatory, któraś miała do czynienia z medelą?
Laktator Elektryczny Mini Electric | Karmienie | Karmienie piersią | Laktator | MamaBebe.pl
No to był pierwszy ktory mi sie spodobał i juz stwierdziłam ze nie szukam innego( jeszcze o kolorze musze pomyslec ale to juz zalezy od plci) bo z tych innych co mi sie podobały to albo kaszana jakas albo cena z kosmosu
sliczny zestaw :-)Wybrałam juz łozeczko i posciel czekam tylko na przelew ze skarbowegozestaw ogrodnik bezowy:-)
WYPRAWKA łóżeczko materac pościel 11el+ gratis (2252829414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nagapalma dzięki za informacje o przecenach w C&A właśnie kupiłam trzy bluzki i jestem bardzo zadowolona bo zapłaciłam niecałe 80zl:-)
Wybrałam juz łozeczko i posciel czekam tylko na przelew ze skarbowegozestaw ogrodnik bezowy:-)
WYPRAWKA łóżeczko materac pościel 11el+ gratis (2349280236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam gryka-pianka-kokos i do niczego on mi sie nie przydal. gryka to bajer, ma niby sluzyc temu, ze jak dziecko wstaje w łóżeczku to dobrze wplywa to na jego stopki ha ha ha a wezcie sobie wyobrazcie spanie na tym...(gryka to mały groszek...) no chyba ze ktoras mama by go obracala, na spanie na kokos a na tuptanie na gryke ;-) kokos byl ok, bo plaski i sztywny, ale pewnie dziala tak samo jak dobry, twardy piankowy. a pozatym jak dziecko juz sobie wstaje i tupta w lozeczku, to nie chce w nim byc, woli to samo robic na podlodze :-) no chyba ze to moj tom tak mial ;-)Fasolka, a myślałaś nad kupnem zestawu z materacykiem gryka-pianka-kokos? Ja nie mam pojęcia o tym, jakie jest najlepsze wypełnienie materacyków dziecięcych... Czy gadałaś z jakąś mamą, która miała zwykły piankowy materacyk?