reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Super te kocyki. Ja mackowi kupiłam taki *BELPLA* 80x110 KOCYK KOCYKI 5 kolorów 2wzory 517 (2341624199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu sa dwa wzory, ja mam ten "misie siedzace". Mackowi kupiłam niebieski, a Tom ma identyczny, tylko ze bezowy. Na zywo one sa sporo jasniejsze niz na tych fotkach :-)

Ja mam taki kocyk po Starszaku w kolorze zielonym. Świetne one są, takie milutkie. I nic się z nimi nie dzieje.
Podziwiam Cię Lotka w tych zakupach, ja jeszcze nie mam nic. Jakoś nie mogę tego ogarnąć.
I jeszcze teraz stres mnie złapał, bo moja didzia się dziś nie odzywa, a zawsze w pracy szalała.

reklama
Ja mam taki kocyk po Starszaku w kolorze zielonym. Świetne one są, takie milutkie. I nic się z nimi nie dzieje.
Podziwiam Cię Lotka w tych zakupach, ja jeszcze nie mam nic. Jakoś nie mogę tego ogarnąć.
I jeszcze teraz stres mnie złapał, bo moja didzia się dziś nie odzywa, a zawsze w pracy szalała.
no wlasnie super są te koce. Tom go uzywa juz prawie 3 lata, piore czesto i dalej jak nowy :-)

ja moglam poszalec z zakupami, bo w sumie wszystko inne mam. jeszcze jakies drobiazgi, tylu bepanthen, jakies waciki, gazy, no i ta niania nieszczesna ktorej nie moge wybrac :-) a wole juz wszystko miec, bo za 2 tyg znow jedziemy do rodzinki na miesiac, jeszcze jakies krotkie "wakacje" no i przyjdzie czas rodzic, wiec sie boje, ze mogla bym nie zdazyc :-)

ansure tez mnie to przeraza, ze dziewczynki od urodzenia sa traktowane jak slodkie idiotki - same roze i kwiatki. ja wiekszosc rzeczy na razie mam z chlopiecych czesci sklepu, bo niby chlopiec moze w szarym, brazowy, zielonym, czerwonym, niebieskim, granatowym itd a dziewczynka nie? straszne tych stereotypow nie lubie.

Lotka nie mogę. Nie mam teraz czasu, ale wszystko sobie pooglądam coś kupiła, a potem ja zasypię linkami co kupiłam :D ale to potem.
Widziałam profil tego gościa i już mam parę rzeczy upatrzonych. Czekam tylko na kasiorkę ;)

Weronika słodki ten kocyk

Ansure super kocyk. I dzięki przypomjniałaś mi, że miałam otulaczek kupić :D

Anmika nasze dzidzie też mają czasem gorsze dni, jeszcze ma czas do wieczora, żeby się poruszać. W taką pogodę to sama spałabym cały czas

Lotka - gratuluję organizacji!
Jejku tych rzeczy jest tak dużo :O Matko jak ja to opanuję !

Położna na szkole rodzenia mówiła aby tak zaraz po porodzie mieć w 2 reklamówkach przygotowane 2 komplety ciuszków na 2 rozmiary - dla większych mam :; na 56 i 62 ; mniejsze na 54 (czy też 52) i 56.

weronkazzz - kocyk super, ja zamówiłam taki:
Kocyk dwustronny - | Motherhood.pl

oraz otulaczek:
Otulaczek - kup Otulaczek | Motherhood.pl

i pieluszki 3 flanelowe + 2 tetrowe

tyle zmojej wyprawki

a wczoraj byłam w sklepie www.meblik.pl na Ursynowei. Kochane mogę potwierdzić, że jakoś mebli dobra (mój M sprawdza wszystko bardzo dokładnie i jak on mówi, że jakość dobra..to dobra)

tez pozamawialam duzo rzeczy w motherhood :) super te ich rzeczy sa i w 100% vawelna a nie jakies wiskozy, poliestry itd. fo mnie juz 2 tyg temu paczka djechala - wszystko sliczne i dobrej jakosci.

Jak sie chce to i wyszuka cudeńka w innych kolorkach:)no ja już przy moich smerfach mam nadtko kolorków różnych tylko nie rózu także gdyby córcia nie odmówię sobie tego :))

reklama
Do góry