reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Patrysia nie mam na to sił ;/ Będziemy wietrzyć ;) a odwiedzinki niech sobie rodzina zostawi na powrót do domu. Chyba wytrzymają te 2-3 dni.

Jumabe ja sobie takie z belli kupiłam. Pewnie że lepiej jest wietrzyć, ale ja wolałabym wietrzyć w domu, a nie w szpitalu, bo przecieknie i co ;/ mnie takie rzeczy strasznie krępują...
Ja nie wiem czy jak będę chciała do ubikacji, a ona będzie na samym końcu korytarza to czy będę umiała zaciskać tak długo nogi :D

reklama
jeżeli chcecie fajny wózek i za niską w miarę cenę to polecam Tako Jumper X :) ja go mam dla pierwszego dziecka i dla drugiego też super się sprawdza, łatwo składa także polecam :):):)

TAKO JUMPER X 3w1 + GRATISY kolory i stelaz 2012 (2312406395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam zielono czarny :)

No to był pierwszy ktory mi sie spodobał i juz stwierdziłam ze nie szukam innego( jeszcze o kolorze musze pomyslec ale to juz zalezy od plci:-p) bo z tych innych co mi sie podobały to albo kaszana jakas albo cena z kosmosu

W sali po porodzie byłam z dziewczyną, ktora miala majtki jednorazowe i okropnie na nie narzekala bo były niewygodnie, źle dopasowane chyba jej spadały. Ja tak jak juz pisałam mialam te siatkowe i super mi sie sprawdzily. Lekarze i polozne nic nie mówily ze mamy z gołą pupa biegać więc specjalnie sie nie wietrzyłam. Goilo sie dosyc szybko mialam 4 szwy, które lekko ciągnęly i po ich zdjeciu (chyba po tygodniu) czułam sie juz bardzo dobrze

ja juz na bank kupuje ten Wózek 3W1 DREAMLINE AroTeam raty wiele kol. BOMBIK (2323177602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. poczatkowo na niego nie zwracalam uwagi, bo sa tylko 2 aukcje na allegro, ale babka mi go w sklepie polecila, moglam go dokladnie poogladac, pojezdzic nim. maz sprawdzam jak co dziala, ile miejsca zajmuje po zlozeniu itp :-) no i cene w tym sklepie maja nieco nizsza, bo za caly zestaw 3 w 1 chca 860zł(a ze ja chce bez fotelika to 740) - ten sklep juz 20 lat sprzedaje wozki tego producenta i maja takie rabaty. tylko co do koloru sie nie moge zdecydowac, a producent ma jeszcze wieksza kolorystyke niz na tej aukcji, co mi jednak nie ulatwia sprawy ;-)

widzę, że zaczynacie ogarniać wózki, słuchajcie, a nie wiecie gdzie można obejrzeć jak największą liczbę wózków by sobie porównać? bo ja w ogóle nie ogarniam sklepów tego typu :D

reklama
Do góry