reklama
marcia331
Fanka BB :)
K8 to nasze dzieciaki podobne, bo moj tez juz dobija do 90cm!!! Tylko ze waga prawie 15!!! Tez kupuje mu rzeczy na 2-3 latka. No i buty tez juz mamy wiosenne 24. Oj duze chlopy nam urosly.
malinka1980
Dziewczyny, kiedy zmieniacie dzieciakom łożeczka na "dorosle"? Macie juz jakies typy?
weronkazzz
tulęTolę
my wlasnie juz, na takie ikeowskie rozsnace z dzieckiem problem w tym ze z niego wylazi w dzien nie ma opcji na drzemke, wiec śpi w starym. za to nocki w "doroslym"
My jeszcze w lesie z "dorosłym" spaniem, więc śpimy w dzieciowym szczebelkowym pełnym Mania lunatyczka, łazi przez sen, bankowo by spadła z tapczaniku czy fajtnęła przez niską barierkę;-) U nas to zdecydowanie melodia przyszłości.
malinka1980
weronka, no wlasnie tego sie obawiam, ze dorosle lozeczko = koniec drzemek. a teraz jest tak pieknie, spi 2-2,5h
a z drugiej strony musimy juz powoli zaczac sie rozgladac, tez pewnie kupimy ikeowskie. poczekamy pewnie jeszcze do 2 urodzin.
a z drugiej strony musimy juz powoli zaczac sie rozgladac, tez pewnie kupimy ikeowskie. poczekamy pewnie jeszcze do 2 urodzin.
mały nie spał w łóżeczku tylko z nami cały czas, bywało że wstawałam bardziej zmęczona niż się kładłam. kupiliśmy taką sofkę NAJDŁUŻSZA 199cm SOFA KANAPA DLA DZIECI 25 wzorów (4125084077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jest super mały spał na niej całą noc a jak się obudził to liczył ile kółek ma pociąg ale dla mnie najważniejsze że po rozłożeniu do spania jest niziutka i nawet jak "spadł" w nocy z niej to nie poczuł tego
reklama
Justyna my mamy identyczna sofę, ale ja nie kładę na niej dzieci, u nas jest jako siedzisko, dla mnie to jak leżenie na ziemi, nie chcesz normalnego łóżka kupić z lepszym materacem?
my się przekładamy po 2 roku zycia, bo teraz by nie było drzemek w dzień ;-)
my się przekładamy po 2 roku zycia, bo teraz by nie było drzemek w dzień ;-)