reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Maui a ty na jakiś się zdecydowałaś?
Na róż z białym, a marka własnie nie wiem....
Myślę , ze kupię fotelik w różu nowy i bazę isofix używaną, bo to potrzebuję na start, a wózek zamówię w necie jak będę wiedziała, ze dziewczynka i który chcę, bo jakby wylazł chłopak to byłaby siara :-) a fotelik pół roku i się zmieni najwyżej:cool2:

Ewa90 mi anex sport też się podoba... i wydaje się najlepszy. Mąż jest nim zachwycony.
To tak samo jak mój . Kiedyś byłam go oglądać i w drodze powrotnej tylko pytał i mówił "mam nadzieje ze Ci się nie zmieni decyzja bo ja chce ten I żaden inny" . :) mi się podoba w nim wszystko a przede wszystkim waga :) my fotelik mamy cybex anton 3 . Zastanawiamy się teraz tylko nad kolorem , ale raczej będzie to z czerwonymi dodatkami :)

To tak samo jak mój . Kiedyś byłam go oglądać i w drodze powrotnej tylko pytał i mówił "mam nadzieje ze Ci się nie zmieni decyzja bo ja chce ten I żaden inny" . :) mi się podoba w nim wszystko a przede wszystkim waga :) my fotelik mamy cybex anton 3 . Zastanawiamy się teraz tylko nad kolorem , ale raczej będzie to z czerwonymi dodatkami :)
Mężowi się podoba szary, a mi szary z niebieskim. Trochę tylko cena mnie przeraża. Całość wychodzi ok. 3250zł.

A może odkupcie od kogoś ? Ludzie sprzedają tak zadbane rzeczy. My za swój fotelik daliśmy 250 a nie 700. (I wygląda jakby w ogóle nie był uzywany)

reklama
A dlaczego sprzedający nie używał spacerówki?

Pani chciała sprzedać wózek i kupić tylko spacerówkę. Jednak wózek 3w1 zajmuje trochę miejsca, nie to co sama spacerówka ( wiem to bo sama mam małe mieszkanie i ciężko to wszystko pomieścić ) A i przy sprzedazy pół rocznego wózka zawsze mozna "odzyskać" troche kasy. Dziecko korzystało z nosidełka i gondoli przez 7 miesięcy. Wózek bardzo zadbany a 500 zł tańszy od nowego.

Do góry