reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja miałam i nadal mam mały biust :D liczę że się jeszcze ciut ciut powiększy, także obawiam się czy w ogóle znajdę jakiś biustonosz do karmienia odpowiedni dla mnie :/ bo tak to używam stanika, którego nazywam "oszukać przeznaczenie" czyli push up :D
podgrzewacz uważam że się przyda, mam upatrzony z Philipsa, nad sterylizatorem się zastanawiam.
A co do laktatora to zobaczymy czy w ogóle jakiś pokarm będę miała.

reklama
Ja miałam i nadal mam mały biust :D liczę że się jeszcze ciut ciut powiększy, także obawiam się czy w ogóle znajdę jakiś biustonosz do karmienia odpowiedni dla mnie :/ bo tak to używam stanika, którego nazywam "oszukać przeznaczenie" czyli push up :D
podgrzewacz uważam że się przyda, mam upatrzony z Philipsa, nad sterylizatorem się zastanawiam.
A co do laktatora to zobaczymy czy w ogóle jakiś pokarm będę miała.
Czyli nie jestem sama z małymi cyckami :D ja nawet nie dopuszczam takiej myśli do siebie że nie będę miała pokarmu bardzi chce i będę walczyć o to :)

To, że ktoś ma małe piersi nie znaczy, że nie będzie miał pokarmu. Cycki poza gruczołem to sam tłuszcz. Ja jak tylko zaczęłam biegać to od razu mi cycki spadły. A jak miałam pokarm to duże były, więc generalnie dziewczyny, dopóki nie będziecie miały pokarmu to spokojnie.

Tu mam jeszcze ranking wózków i baby comfort, na 4i 5 miejscu. Bebetto, który chciałam też jest wysoko. Nawet moje camarello dość wysoko, bo ileś wózków jest z tą samą liczbą punktów.

http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/

Podgrzewacz ja kupuję ten co Malutka466 kupowała: http://allegro.pl/podgrzewacz-snow-bear-do-wszystkich-butelek-okazja-i5683432798.html

Mi się wydaje, że ten podgrzewacz będzie spoko. Ma funkcję sterylizacji, więc kolejne urządzenie odpada.
Wczoraj kupiłam kolejny kocyk, jak nie miałam wcale, to teraz mam 4 :D No i wanienkę nową kupiliśmy, bo ta co dostaliśmy była tak podrapana i brzydka, że bezsensu było ją trzymać.

Liczę, że pokarm się pojawi, także dopiero wtedy pomyśle nad laktatorem jest tego dużo to z pewnością się coś wybierze.

Gosiu, mi cała barletta przypadła do gustu, pod każdym względem. :)
Wiadomo, każdy wybiera taki wózek jaki mu pasuje, każdy ma jakieś inne swoje wymagania.

Wróciłam z Łodzi. Dino-sklep- w necie ma dużo, na miejscu dużo mniej, ale za to na żywo widząc quinny-moodd
mąż oszalał i taki chce, tyle, że on cięzki, ale ładny- HappyMamusia taki chciała zdaje się! Poza tym ten , który kupiła Izunia Prestige kolor Candy - jest konkurencyjny i podobny w stylu.
046998f50ad3d7b1f26b99c33a1bed48.jpg

quinny_moodd_sgf_pebble_plus_2way_bialy_st_15_d.jpg

QIUNNY MOODD

reklama
Ja niestety też mam dylemat jeśli chodzi o wózek. Dziś oglądaliśmy w sklepie dudek dla dzieci i zastanawiamy się pomiędzy Anex Sport, Jedo Fyn i Adamex Barletta. Pierwszy najdroższy, ostatni najtańszy. Na pewno do wózka bierzemy fotelik Maxi Cosi i bazę isofix.

Do góry