reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja tak jak Gosia mam krem z filtrem 50+ z Rossmanna :) w ogóle Ernest dostał od moich przyjaciółek zabawkę z pozytywną właśnie z serii babydream i ma,super ładny dźwięk, który uspokaja młodego! :)
1464239757-1d1mld.jpeg

reklama
U nas krem z baby dream uczula starszego - jak wszystkie filtry do tej pory i normalnie nie wiem co mam już używać. Patryk na razie znosi dobrze ten krem.

Itucha fajna ta zabawka.

Ja tak jak Gosia mam krem z filtrem 50+ z Rossmanna :) w ogóle Ernest dostał od moich przyjaciółek zabawkę z pozytywną właśnie z serii babydream i ma,super ładny dźwięk, który uspokaja młodego! :)
1464239757-1d1mld.jpeg
Mam z tej serii rozowa owieczke.. sa chyba 3 rodzaje zeierzakow w roznych kolorach i w lrzeciwienstwie do innych firm kazdy zwierzak ma inna melodie i dosc dlugi sznureczek do pociagniecia wiec i dluzej gra niz inne :)
Naprawde warto, a tak naprawde grosze kosztuje w stodunku rowniez do innych [emoji2][emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A na tych kremach jest napisane, że można stosować poniżej 3 miesiąca życia?

Jest napisane, że dla dzieci i niemowląt.

Zrobiłam jeszcze mały reserch na temat kremów z filtrem dla dzieci pod kątem filtrów chemicznych i mineralnych oraz od jakiego wieku.
Dużo czytałam na bloku sroka o.
I tak babydream ma dobre opinie ale to filtr chemiczny, tak samo mustela. Filtry mineralne i dla dzieci od urodzenia ma phamceris: http://www.pharmaceris.pl/pl/ochron...d-chwili-narodzin-100-filtrow-mineralnych/106
Dobry wydaje się być dermedic ale ten jest od 6 miesiąca życia.

Bioderma, którą też mam też ma dobry skład bez filtórw przenikających ale to filtry chemiczne.

jakby któraś chciała sobie poczytać to wklejam linki
Link do: Sroka o....: Filtry przeciwsłoneczne apteczne
Link do: Sroka o....: Nasze filtry przeciwsłoneczne w 2016
Link do: Sroka o....: Filtry przeciwsłoneczne drogeryjne

Do góry