reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

reklama
choco, ja tez tak stwierdzilam ze torba jest spakowana idealnie, bo koszula, woda i rzeczy dla malej na wierzchu. Aczkolwiek pewnie jak maz zacznie szukac to mi wszystko rozgrzebie i bedzie po ptakach :p

Dopakowałam majciochy i skarpetki, bo ponoć po cc ma się odczucie zimna... jeszcze woda i jakieś suchary... i dobry humor jeszcze by sie nadał ;-)

kurczaczki niby 3 dni kiedy się tylko leży w łóżku a tyle rzeczy trzeba mieć, torba pęka pęka w szwach mimo mini kosmetyków. O rajciu dobry humor i optymizm to podstawa :)

O tak dobry humor i pozytywne nastawienie najważniejsze(ja mam to nawet napisane na liście wyprawkowej do szpitala od położnych:-D), resztę może dowieźć Mąż:tak:

reklama
u mnie na razie jedynie kosmetyczka spakowana hahahha jakoś nie spieszy mi się z tym pakowaniem :-ppewnie we środę będę pakowała się, a jak coś wcześniej się zacznie to na szybkiego:rofl2:

Do góry