reklama
agatka_natalia
Fanka BB :)
tiffi ja mam taki Tchibo - Dwustronny koc
i jeszcze z Tchibo mam jeden, którego już nie ma, jest bardzo przyjemny w dotyku (jak pluszowy miś)
i jeszcze z Tchibo mam jeden, którego już nie ma, jest bardzo przyjemny w dotyku (jak pluszowy miś)
kropa501
ewcik nie mam zielonego pojęcie jaki rozmiar, ja wezmę najmniejsze
Co do gąbki to słyszałam też opinie, że to źródło bakterii więc lepiej nie.
Dziewczyny podpowiedzcie mi jakie kocyki kupujecie, duże, małe ile i jaką pościel??
Ja mam dwa śpiworki na noc, dwa komplety pościeli na dzień. A z kocykami to mam problem - kupiłam trzy małe, dwa takie z jednej strony z bawełną, z drugiej taki milutki poliester a trzeci w Pepco mięciutki, ale poliester. A na SR i położna, i fizjoterapeuta, i pani specjalistka od rozwoju psychomotorycznego powiedziały, że poliester się nie nadaje, zwłaszcza latem - zamiast trzymać ciepło, parzy
tiffi1
agatka fajny koc, wiem że one są fajne, ale nie wiem jak będą wyglądały po kilku praniach
kropa to ty porządne zakupy zrobiłaś, a te komplety pościeli chodzi mi o to czy kupowałaś kołderkę i poduszkę ajesli tak to z czego bawełna i z czego ma wsad??
kropa to ty porządne zakupy zrobiłaś, a te komplety pościeli chodzi mi o to czy kupowałaś kołderkę i poduszkę ajesli tak to z czego bawełna i z czego ma wsad??
kropa501
Wypełnienie mam takie:agatka fajny koc, wiem że one są fajne, ale nie wiem jak będą wyglądały po kilku praniach
FERETTI WYPEŁNIENIE INGEO BACTERIOSTATIC (1044197612) - Aukcje internetowe Allegro
i tylko kołderka i poduszka, bo ja mam turystyczne łóżeczko, więc oszczędzam na ochraniaczach
reklama
Podziel się: