reklama
tiffi1
Fanka BB :)
No bo się nie wyrabiam z niczym jak widać. Kurde ja się nie poznaję jakbyś mnie znała wcześniej to byś wiedziała, że ja już w gotowości bym czekała ze wszytskim co mi potrzebneTiffi za każdym razem coraz dłuższe i odleglejsze masz te plany zakupowe![]()
aniutka__
Aktywna w BB
Witam Was Lipcóweczki! Chciałabym się dowiedzieć jakie ciuszki zabrać dla maleństwa do szpitala teraz jak są takie upały? Część z Was niedawno rodziła więc wiecie co się przydało a co nie. Brać ze sobą rożek czy może tylko jakiś kocyk wystarczy?
reklama
tiffi1
Fanka BB :)
Witam Was Lipcóweczki! Chciałabym się dowiedzieć jakie ciuszki zabrać dla maleństwa do szpitala teraz jak są takie upały? Część z Was niedawno rodziła więc wiecie co się przydało a co nie. Brać ze sobą rożek czy może tylko jakiś kocyk wystarczy?
Najbardziej przydają się body i to najlepiej takie rozpinane po boku żeby nie trzeba było wkładać dziecku przez głowę, weź z krótkim i długim rękawem. Na krótki założysz pajace, a do długiego rękawka przydadzą się śpiochy lub półśpiochy i to najważniejsze. U mnie najlepsze okazały się body, pajace i półśpiochy, do tego skarpetki, czapka tylko po kąpaniu rękawiczki niedrapki nna krótko bo moja mała ich nie lubiła. Poza tym ręcznik i kocyk (rożek w ogóle się nie przydał jest za gorąco), pieluchy tetrowe i flanelowe (super rzecz),pampersy, jakaś maść/krem do smarowania.
Podziel się: