reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

reklama
Byliśmy dzisiaj z mężem na zakupach dla Zuzi i już prawie wszystko gotowe:-) Czekam teraz tylko na łóżeczko i jak już wszystko będzie , to wkleję zdjęcia!!! Teraz już praktycznie mogę spokojnie spać, bo prawie wszystko jest już gotowe:-D Kupiliśmy nawet kamerę na przywitanie Zuzanki:-D ;-) :-D

a ja dzis z mama odkrylam super komis z ubrankami dla dzieci. kumilysmy spodenki polarowe wrzosowe i do tego polarek rozowy za 27 zl!!! jak nowe :-) az musze wkleic zdjecie tego cuda

MoniQa a nie kupiłaś czasem wózka ABC Design :-) Ja dalej jestem na etapie oglądactwa jeśli chodzi o wózek i nie mogę się zdecydować na żaden z modeli:zawstydzona/y:

Hejka,

ja wczoraj skorzystalam z niedzieli targowej( raz w miesiacu u nas sa), wyciagnelam tatulka i kupilismy spiworek do wozka dla naszej Amelki.
Teraz tylko czekac na pierwsze spacery :-D

dziewczyny, jak myslicie, kiedy nasze dzieciaczki przeskocza na ten wiekszy rozmiar 62-68, bo ostatnio posegregowalam ciuszki i doszlam do wniosku, ze 56 mam troche malo, a 62-68 baaaardzo duzo! i niewiem czy dokupic tych malutkich, bo jak ktos cos przynosi to mi ciagle mowia " a ja kupilam ci juz wieksze, bo z tych malutkich to dziecko szybko wyrasta..." i w ten sposob mam najmniej tych pierwszych!

Justynko - mnie się wydaje, że nie potrzeba za duzo tych najmniejszych, nie wiadomo jak duże dzieciaczki nam się urodzą. a zawsze lepiej jak coś jest ciut za duże niż za małe.
Ja z kolei martwie się czy wogóle założe te najmniejsze ciuszki, bo jak dzidzia wda się w rodziców to raczej nie bardzo.

I faktycznie mnie też znajomi mówią, że te malutkie ciuszki to mieli na tydzień lub dwa bo dzidzie tak szybko rosły.

reklama
Do góry