reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziękuję i rozumiem, że dwa rodzaje się przydają!!!
monisia2506
Byliśmy dzisiaj z mężem na zakupach dla Zuzi i już prawie wszystko gotowe:-) Czekam teraz tylko na łóżeczko i jak już wszystko będzie , to wkleję zdjęcia!!! Teraz już praktycznie mogę spokojnie spać, bo prawie wszystko jest już gotowe Kupiliśmy nawet kamerę na przywitanie Zuzanki ;-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
a ja dzis z mama odkrylam super komis z ubrankami dla dzieci. kumilysmy spodenki polarowe wrzosowe i do tego polarek rozowy za 27 zl!!! jak nowe :-) az musze wkleic zdjecie tego cuda
PaulinaAnna
Hejka,
ja wczoraj skorzystalam z niedzieli targowej( raz w miesiacu u nas sa), wyciagnelam tatulka i kupilismy spiworek do wozka dla naszej Amelki.
Teraz tylko czekac na pierwsze spacery
ja wczoraj skorzystalam z niedzieli targowej( raz w miesiacu u nas sa), wyciagnelam tatulka i kupilismy spiworek do wozka dla naszej Amelki.
Teraz tylko czekac na pierwsze spacery
justyna19
Fanka BB :)
dziewczyny, jak myslicie, kiedy nasze dzieciaczki przeskocza na ten wiekszy rozmiar 62-68, bo ostatnio posegregowalam ciuszki i doszlam do wniosku, ze 56 mam troche malo, a 62-68 baaaardzo duzo! i niewiem czy dokupic tych malutkich, bo jak ktos cos przynosi to mi ciagle mowia " a ja kupilam ci juz wieksze, bo z tych malutkich to dziecko szybko wyrasta..." i w ten sposob mam najmniej tych pierwszych!
Renik
Justynko - mnie się wydaje, że nie potrzeba za duzo tych najmniejszych, nie wiadomo jak duże dzieciaczki nam się urodzą. a zawsze lepiej jak coś jest ciut za duże niż za małe.
Ja z kolei martwie się czy wogóle założe te najmniejsze ciuszki, bo jak dzidzia wda się w rodziców to raczej nie bardzo.
I faktycznie mnie też znajomi mówią, że te malutkie ciuszki to mieli na tydzień lub dwa bo dzidzie tak szybko rosły.
Ja z kolei martwie się czy wogóle założe te najmniejsze ciuszki, bo jak dzidzia wda się w rodziców to raczej nie bardzo.
I faktycznie mnie też znajomi mówią, że te malutkie ciuszki to mieli na tydzień lub dwa bo dzidzie tak szybko rosły.
reklama
Agnieszka18
Ja też tych 56 mam najmniej a najwięcej tych 62 i 68
Okaże się które będę potrzebne najdłużej
Zamówiłam dziś łóżeczko i będzie w czwartek !!!!
Okaże się które będę potrzebne najdłużej
Zamówiłam dziś łóżeczko i będzie w czwartek !!!!