reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
U nas też już większość gotowa, ciuszki pokupione, wyprane i wyprasowane
Wózek i fotelik zamówiony - będzie piękny ale niestety z kolekcji limitowanej i nie ma go nigdzie w necie - jak będę go miała w domku obfotografuję i Wam pokaże
Zostały kosmetyki i łóżeczko do kupienia ale to kwestia jednego dnia .... tylko ciekawe którego bo mąż jakoś się nie spieszy
Wózek i fotelik zamówiony - będzie piękny ale niestety z kolekcji limitowanej i nie ma go nigdzie w necie - jak będę go miała w domku obfotografuję i Wam pokaże
Zostały kosmetyki i łóżeczko do kupienia ale to kwestia jednego dnia .... tylko ciekawe którego bo mąż jakoś się nie spieszy
gufi
no ja wlasnie skonczylam pranie i prasowanie jeszcze tylko lozeczko trzeba "ubrac", ale to zostawiam mezowi, jak bede w szpitalu. no i wozek do zamowienia, ale to chyba dopiero po powrocie ze szpitala, bo na razie mam pieniazki zablokowane na lokacie
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Ja mam jeszcze troche prania, ale wiekszosc juz ladnie poukladana ... moja mama szaleje i codziennie cos przynosi ... ja wczoraj odkrylam swietna hurtownie ... rozek, ktory widzialam w sklepie kosztowal 60 zł ... tam kupilam go za 31 zł ... posciel ( poduszka i koldra ) w Ikea kosztuje 49 zł ... tam 29zł ... czapeczki, kaftaniki gora 5 zł ... skarpeteczki po 1 zł ... kocyki po 20 zł ... normalnie raj ... dzisiaj znowu tam jade tym razem zabiera sie z nami moja mama , ktora uwielbia kupowac
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Udanych zakupw Moniqa!!!
Agnieszka18
A jaki Monia zamówiłaś wózek?
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczęta jak uważacie???? Lepsze są pieluszki tetrowe, czy flanelowe??? _ oczywiście do pieluszkowania, jako podkładki itp!!!! :laugh: :laugh:
reklama
gufi
do pieluszkowania, podkladania itp. to na pewno tetrowe. ja mam 10 szt tetrowych i 3 szt flanelowych, bo te flanelowe sa takie bardziej "wyjsciowe"