reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

Ja rowniez mam juz wszystko, oprocz poscieli .. jechalam po nia w poniedzialek , ale dojechalam do szpitala ;) ... w tym tygodniu jak dobrze pojdzie to pojade ponownie :D po posciel oczywiscie ;)

reklama
U nas też już większość gotowa, ciuszki pokupione, wyprane i wyprasowane

Wózek i fotelik zamówiony - będzie piękny ale niestety z kolekcji limitowanej i nie ma go nigdzie w necie - jak będę go miała w domku obfotografuję i Wam pokaże :D :D :D :D

Zostały kosmetyki i łóżeczko do kupienia ale to kwestia jednego dnia .... tylko ciekawe którego bo mąż jakoś się nie spieszy :p :p

no ja wlasnie skonczylam pranie i prasowanie :) jeszcze tylko lozeczko trzeba "ubrac", ale to zostawiam mezowi, jak bede w szpitalu. no i wozek do zamowienia, ale to chyba dopiero po powrocie ze szpitala, bo na razie mam pieniazki zablokowane na lokacie :D

Ja mam jeszcze troche prania, ale wiekszosc juz ladnie poukladana ;) ... moja mama szaleje i codziennie cos przynosi :D ... ja wczoraj odkrylam swietna hurtownie ... rozek, ktory widzialam w sklepie kosztowal 60 zł ... tam kupilam go za 31 zł :) ... posciel ( poduszka i koldra ) w Ikea kosztuje 49 zł ... tam 29zł :) ... czapeczki, kaftaniki gora 5 zł ... skarpeteczki po 1 zł ... kocyki po 20 zł ... normalnie raj :D ... dzisiaj znowu tam jade ;) tym razem zabiera sie z nami moja mama , ktora uwielbia kupowac :D ;)

Agus wlasnie nie pamietam firmy :-[ cos na A :D ... jutro moze bede kolo sklepu to zajze i jak znajde na necie to Wam pokaze :)

reklama
do pieluszkowania, podkladania itp. to na pewno tetrowe. ja mam 10 szt tetrowych i 3 szt flanelowych, bo te flanelowe sa takie bardziej "wyjsciowe" :)

Do góry