reklama
monia-jak tylko wrócę do domu to coś ogarnę:-)
E- de ja też jestem z wyprawką na takim samym etapie co Ty także się nie martw;-) jakoś nadrobimy!
Jesli chodzi o otulaczki to nam połozna powiedziała że zbędny wydatek...nie kazde dziecko lubi byc tak ciasno zawijane i trzeba poznac dzieciaczka pod tym względem, a jesli bedzie lubiało to można fajnie opatulic kocykiem...pokazała nam tak sposób...coś takiego jak to How to Swaddle your Baby - YouTube
bardzo łatwo się to robi!
a ja się pochwalę zakupami ze smyka - fajne wyprzedaze są
Jesli chodzi o otulaczki to nam połozna powiedziała że zbędny wydatek...nie kazde dziecko lubi byc tak ciasno zawijane i trzeba poznac dzieciaczka pod tym względem, a jesli bedzie lubiało to można fajnie opatulic kocykiem...pokazała nam tak sposób...coś takiego jak to How to Swaddle your Baby - YouTube
bardzo łatwo się to robi!
a ja się pochwalę zakupami ze smyka - fajne wyprzedaze są
Załączniki
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Mag_dzia a wyprzedaże na wsio czy na wybrane rzeczy w smyku?
ja czekam na wyprzedaże w H&M i mamę wyślę, jak sama nie mogę:-(
ja czekam na wyprzedaże w H&M i mamę wyślę, jak sama nie mogę:-(
iryska
Fanka BB :)
e-de - ja już tak mam że jak coś mi sie spodoba, a nie mogę dopasować dostępnych w sklepach rzeczy do siebie to wymyślam i szyje. Tak powstała moja maleńka marka WhyKa. Najpierw szyłam ubrania dla siebie, później znajomym i tak znajomym znajomych i jakoś poszło. Teraz tak mi się spodobało z tymi pościelowo kocykowymi rzeczami dla dzieciaków że chyba poszyję tego więcej i zacznę sprzedawać, w końcu do września jeszcze dużo czasu =)
tu fotki:
podusia i kołderka z prześcieradłem:
kocyk/rożek(z wyjmowanym wypełnieniem, więc nie jest za gorący)
ochraniacz na szczebelki
p.s. żeby była jasność jako , że jestem inż. lotnictwa to u mnie w brzuchu siedzi mały kosmonauta, który ma być dziewczynką i ma się nazywać Zuza =)
tu fotki:
podusia i kołderka z prześcieradłem:
kocyk/rożek(z wyjmowanym wypełnieniem, więc nie jest za gorący)
ochraniacz na szczebelki
p.s. żeby była jasność jako , że jestem inż. lotnictwa to u mnie w brzuchu siedzi mały kosmonauta, który ma być dziewczynką i ma się nazywać Zuza =)
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama