reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
kademi- już tu pisałyśmy właśnie o matercykach. Ja słyszałam, że kokos i gryka nie, bo sie w nich zbiera dużo syfu i nie są wcale dobre dla dziecka, lateks też nie, bo nie przepuszcza tak powietrza jak powinien. Ja wybrałam piankowy :) ale zdań jest wiele na ten temat i chyba nikt Ci na 100% nie powie to jest najlepszy :) Mi w każdym razie taki jak mam ( właściwie będe miała we wtorek, bo doszło zamówienie i musze odebrac:p) polecił Pan w hurtowni pościeli i materacy w Pszczynie :)

ja mam na prawde problem co im wybrac na prezenty, dla Matiego jeszcze trudniej. Z jednej strony chce cos co będzie na lata , z drugiej strony chcialabym zabawkę z której sie na prawdę ucieszy np z coś z klocków lego ... chima albo star wars bo teraz chłopaki latają z tymi hipkami etc ale boje sie że klocki pójdą za rok w zapomnienie bo wyjdą nowe serie więc tak myślę że może cos rozwijającego. On lubi projektować, rysować, konstruować eeeeeeeh

Lor - ja bym kupiła coś z czego On się ucieszy "tu i teraz". Coś co też go zajmie jak Ty będziesz się skupiać na Małej... Myślę, że jakiś super zestaw Lego to jest fajny pomysł :)

no właśnie tez tak myslalam że jednak chyba stanie na Lego, zwłaszcza że te zestawy dla starszaków dopiero zaczynamy zbierac :-p

zabawke dla Lili Mati sam wybrał i staneło na "lalce" z metkami

reklama
Lori - Mat dobrze wybral. Mi sie mis podoba, ale dla dziecka to zdecydowanie cos z kolorami. Moja dostala sliczne maskotki kroliczka i kotka cos w stylu tego misia i do tej pory na nie nie zwraca w ogole uwagi - mysle ze wlasnie dlatego ze nudne kolorystycznie bo w ogole przytulanki uwielbia.

Do góry