reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Literki też mi się bardzo podobają. Minky u mnie też się na pewno znajdzie w pozycji KUPIONE :D Podobają mi się otulacze z minky - ciekawa jestem czy to jest praktyczne. Używała któraś otulacza?

Ede - ja kupiłam otulacz ale cienki bawelniany, bałam się, że mi się Zuzia w takim z Minky zgrzeje...a ponoć otulacze służą tylko na początku. Natomiast kocyk kupię na bank ;)
Ja z wyprawką jestem w lesie:szok: Dopiero od dziś do pracy nie chodzę to się biorę za kompletowanie:cool2:
Na razie mam ciuszki, wózek, otulacz, rogal do karmienia, przewijak podręczny, leżaczek bujaczek, szlafroczek, ręczniczki, kocyk cienki...a tu jeszcze tyle do kupienia:eek: Niby czasu dużo do września ale te upały mnie wykańczają i wolę już wszystko w miarę szybko skompletować.

Ja mam zakupiony taki otulacz:

Buy your Summer SwaddleMe Jungle 0 - 4 months (100% Cotton) from Kiddicare Swaddling| Online baby shop | Nursery Equipment

Przy Ani nie uzywalam, polozna mi ja ajnie w pieluche tetrowa zawijala ale jak sama probowalam to mi sie zawsze wyplatala. Ona nie specjalnie lubila byc zawinieta zreszta bo spala z raczkami w gorze.

Martas ja mam mniej wiecej tyle samo z wyprawki I taka z siebie dumna bylam ze juz prawie wszystko :)

W lipcu zaopatrze sie w rzeczy dla mnie, a w sierpniu wszelkie kosmetyczne rzeczy, wanienka, reczniki (bo jeszcze nie mam).
I jak znajde jakis uzywany przewijak (w sensie mebel) w dobrej cenie to tez zakupie.

annie - ja tez czekam na jaki wozek sie zdecyduje i zabieram sie za kocyk z minky :)

martas - bidnie te dzieciaczki w tych otulaczach wygladaja... :) takie balerony! Powodzenia na wizycie!

Ja nadal w lesie z zakupami... Mam tylko kilka (doslownie) ciuszkow.

reklama
Dziewczyny ja też uwielbiam rzeczy z Minky. Do tego stopnia że sama zaczełam wymyślać co by można uszyć, i tak powstał kocyk/rożek który może być z wypełnieniem lub nie w zależności od pogody,cały set pościelowy(tyle że bez minky a z tym samym kolorowym materialem co w przypadku kocyka) czyli kołderka,podusia i prześcieradło + ochraniacz na szczebelki(pachwork wszyskich elementów kompletu). Nadal jestem zajarana :) Jak byście chciały to mogę w wolnej chwili zrobić jakieś fotki tego.
A no i Kure do karmienia z Minky tez bym oczywiście chciała,i chyba się zdecyduje bo jak ją przymierzałam to do mojej dającej pokarm okolicy będzie ok. Przynajmniej tak mi się wydaje :)

Do góry