reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
to ja chcę!!! :-) poproszę próbki i wycenę :-D dziewczyno masz talent!

dziś przyszła Wiktorii ważka z bright starts! juhuuuu
Zdjęcie0186.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0186.jpg
    Zdjęcie0186.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
asia - piękne te Twoje rzeczy! I dobrze, że dodałaś, że to dla Zuzi - bo bym myślała że synek będzie! Ale jak po mamie zajawka ma być to OK :) A w którym tygodniu ciąży jesteś? Może ustaw sobie suwaczek?

Wróciłam z targów Mother&Baby :) Byliśmy blisko zakupu poduszki do karmienia, tej którą Lor polecała, ale nie mieliśmy gotówki :p Kocyka z La Millou też w końcu nie kupiliśmy bo w sumie mały był wybór...
Za to podpisaliśmy już umowę z bankiem komórek macierzystych! I jesteśmy mega happy, że z głowy to mamy :)

Asiu, śliczne te Twoje rzeczy! I bardzo mi się podoba, że dla córci samoloty wybrałaś! :)

Z tego samego korzystam.
Mają fajną opcję, jak ktoś ze znajomych się decyduje i podasz, że wie od Ciebie to rok za darmo. U mnie niestety znajomi nie dbają o przyrost naturalny;-), więc kiepskawo, ale w zeszłym roku tak nam się udało, bo koleżanka z BB mi podała.
Teraz muszę się zorientować czy jest jakaś zniżka dla rodzeństwa.

reklama
Jaki materac najlepiej kupić dla dzidziusia żeby był zdrowy dla kręgosłupka ?? Na rynku jest tyle rodzajów, że kurcze sama już nie wiem, możecie coś polecić ??

Do góry