reklama
Ja też Wam pozazdrościłam kocykow z biedry....i dziś kupiłam ...oczywiście przychodzę do domu oglądam a tam co? dziura !!!! no jak się wpieniłam! ja to zawsze mam takie szczęście...ale mąż się zlitował i pojechaliśmy wymienić....na szczęście jeszcze były
iryska
Fanka BB :)
Ja też mam ten materac gryka ,kokos i jak cytryna mówi najpierw do pół roku kokos potem gryka.
Ręczniki z kapturkiem też nasza 2-latka do dzisiaj używa ale te 100cm na 100cm.Proszek też lovelli ale porównania nie mam w sumie temu byłam wierna póki mała nie skończyła roku.
Ręczniki z kapturkiem też nasza 2-latka do dzisiaj używa ale te 100cm na 100cm.Proszek też lovelli ale porównania nie mam w sumie temu byłam wierna póki mała nie skończyła roku.
Mysza84
Ja prałam w Jelp ie i do tego miałam ten płyn zmiękczający, ale szybko bo chyba jak Szymek miał 2 msc zaczęłam prać początkowo w Persil Sensitive żel, a później już w normalnych żelach Persil razem z naszymi.
Nie byłam w Biedronce jak były promocje, ale jak tak zachwalacie to może podjadę i oglądnę te kocyki... choć ja mam upatrzony w Mothercare taki bawełniany cieniutki do przyrzucenia, a taki grubszy to mam z firmy Manterol bo uwielbiam ich koce.
monia w Lidlu w tym tygodniu też są pampki w promocji, te zielone za 33zł, bo widziałam jak byłam, ale nie zwróciłam czy mają też te najmniejsze jeszcze. A jaka cena w Tesco ?
Ja to na początek na pewno będę te białe pampki kupowała, bo one takie mięciutkie są, a jak Mała będzie taka mała jak Szymek to pamiętam że to ważne było bo musiałam je wywijać a poza tym dla takiej małej dupinki to wydawały mi się najodpowiedniejsze.
Choć muszę też Dady z Biedronki zobaczyć te małe jakie są, bo pamiętam że przy Szymku na końcu używaliśmy właśnie dady i były świetne, a chyba paczka kosztowała ok 25zł.
Nie byłam w Biedronce jak były promocje, ale jak tak zachwalacie to może podjadę i oglądnę te kocyki... choć ja mam upatrzony w Mothercare taki bawełniany cieniutki do przyrzucenia, a taki grubszy to mam z firmy Manterol bo uwielbiam ich koce.
monia w Lidlu w tym tygodniu też są pampki w promocji, te zielone za 33zł, bo widziałam jak byłam, ale nie zwróciłam czy mają też te najmniejsze jeszcze. A jaka cena w Tesco ?
Ja to na początek na pewno będę te białe pampki kupowała, bo one takie mięciutkie są, a jak Mała będzie taka mała jak Szymek to pamiętam że to ważne było bo musiałam je wywijać a poza tym dla takiej małej dupinki to wydawały mi się najodpowiedniejsze.
Choć muszę też Dady z Biedronki zobaczyć te małe jakie są, bo pamiętam że przy Szymku na końcu używaliśmy właśnie dady i były świetne, a chyba paczka kosztowała ok 25zł.
mysza gazetka nie chce mi się załadować z tesco... ale coś ok. 28-30zł. tyle że w lidlu rozmiary zaczynają się od 3, a nam mniejsze potrzebne. zastanawiam się, czy w tesco są te mniejsze, ale w gazetce brak informacji więc liczę na to, że są.
zastanawiam się nad tym zestawem....
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-gryka-kokos-moskitiera-gratisy-i3225105827.html
koleżanka ma i jest zadowolona... co myślicie?
zastanawiam się nad tym zestawem....
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-gryka-kokos-moskitiera-gratisy-i3225105827.html
koleżanka ma i jest zadowolona... co myślicie?
Ostatnia edycja:
Mysza84
monia cenowo super, nie wiem jak z jakością, bo nie miałam do czynienia. Najlepiej pewnie byłoby zobaczyć. Chyba że koleżanka ma i ocenia dobrze, to cena na pewdę korzystna za taki zestaw. I jeszcze jedno... czy pasuje Ci ciemne łóżeczko, bo z tego co widzę to mają tylko ciemne kolory - orzech i wenge.
e-de
monia - łóżeczko jest ładne. Jeżeli koleżanka przetestowała i sprawuje się OK no to masz wybór z głowy Ja jestem minimalistką i gdyby można zrezygnowałabym ze wzoru - tej żyrafki - wolałabym gładkie ALe ja tak mam. Lubię poroste rzeczy. Jak Mozil w reklamie Plusa - hehe PROSTOM! Bardzo duży wybór pościeli - mi się baranki czarno białe podobają
reklama