reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
My mialysmy taka poduche, niestety pojechalam na weekend w gory i ja tam zostawilam :( Byla spora, wypchana dosyc mocno - mi sie karmilo rewelacyjnie.

Załączniki

• 6785526200_2374239522.jpg
    6785526200_2374239522.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 43
  • 6669984617_69771d834b_m.jpg
    6669984617_69771d834b_m.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 39
Mysza - faktycznie może masz racje ... ja nie mam i dla tego był problem hehe :-p:-p:-p ... stanowczo musze szukać jakiejś największej poduszki co by dziecko dosięgło do mlekopoju :-D

cytryna - super BoboFrut ;)

Z tymi cyckami od razu przypomniał mi się kawał, że murzynka daje dziecku cyca i mówi: masz, tylko nie odchodź za daleko...

mysza to kupowałaś z Mai na ściegiennego 30 :-) nie byłam tam jeszcze. ja jeżdżę albo na Górną (od ściegiennego za peugeotem w lewo, później w prawo) hurtownia Le-go. wózki i łóżeczka kiepski wybór, za to małe akcesoria całkiem całkiem. tam kupiłam pieluszki i szczotkę do butelek. natomiast wózki, łóżeczka najlepszy wybór jest na Zagnańskiej (na przeciwko cmentarza), hurtownia ABC, mają też ładne ciuszki. i na tym samym poziomie zaopatrzenia i wyboru (tylko troche więcej ciuszków i pościeli i ręczników) jest na 1maja, hurtownia ARES (obok salonu citroena). i prawda jest taka, jak w jednej hurtowni coś jest tańsze 10zł, to w drugiej coś innego, więc szczerze, wszędzie to samo. te dwie hurtownie ostatnie to będzie miejsce kompletowania wszystkiego.

dziewczyny,...pomóżcie z materacykiem do łóżeczka - jaki kupić??
edzia :rofl2::rofl2::rofl2: właśnie biegałam po całym domu i wszystkim to sprzedałam!

monia na Zagnańskiej to wiem o którą hurtownię chodzi, bo często dawniej na Zagnańskiej bywałam służbowo, ale akurat w tej hurtowni nie byłam. Może jak kiedyś będę w Kielach to tam podjadę popatrzeć co mają. I chyba właśnie ta hurt o którą mi chodziło to właśnie Ares. Ale na Ściegiennego wiem że mieli mały - ale fajny wybór wózków...
A wiem gdzie w ogóle swoje Mutsy wypatrzyłam - obok Reala jest chyba taki duży sklep dla dzieci. Choć nie wiem czy jeszcze jest bo ja tamtędy pewnie 2 lata nie przejeżdżałam.

Ja mam materac gryka-pianka-kokos. Nie wiem co to za w firma, jest napisane na nim "Organic cotton by..."i jakiś znak. Ale to chyba nie ma większego znaczenia.

Ja to pewnie i tak sporo rzeczy na allegro zamówię.

reklama
mysza obok reala to tylko praktiker, tele pizza, media markt, jysk, euro agd. tam już nic więcej nie ma. może się zwinęli, bo serio nei kojarzę tam sklepu dziecięcego. w realu tyle co jest 5.10.15. a tak zapytam, skąd jesteś? bo ja myślałam, że jedyna ze świętokrzyskiego tu urzęduję.... ;-)

Do góry