reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

My tylko zielone pampersy używaliśmy praktycznie do 2 lat probowałam dada ale się nie da po dniu cipcia obszczypana a o nocy nie było mowy teraz za poleceniem koleżanki przeszliśmy na lidlowskie pieluchy i jestem zadowolona zero zaczerwienienia i nie przemakają są miękkie ale daleko im do pampków.
Chusteczki mokre dada za to ma ok używaliśmy bardzo szybko bo pampersa drogie są mięciutkie i nie za suche ani za mokre-w sam raz

reklama
no mówię...co dupina to inaczej...jedne dady lubią inne nie itd.

to co, kto robi nalot na tesco jeszcze?;-)

My raz w niedzielę zostaliśmy bez pieluch a że Lidl pod blokiem to poszliśmy zakupić i Szymkowi uczulenie wyszło, mimo że nie ma problemów ze skórą i nie jest uczuleniowecem. No chyba że to był jakiś zbieg okoliczności że mu się akurat na dupince takie czerwone kropeczki pojawiły.

monia a te białe to nie wiem co mogłoby dzieciakom przeszkadzać, bo one są sporo cieńsze od tych zielonych i mięciutkie.

Ale dokładnie - co dupinka to inna reakcja.

Dady to ja tylko 4 używałam, bo wcześniej o nich nie wiedziałam a do 5 nigdy nie doszliśmy.

do tesco mam ze 3 km nie po drodze mi:-D
ja dzis bylam w smyku..kupilam mleczko do prania loveli szczotke do butelek obcinaczki szczoteczka do wlosow i 2 pieluchy tetrowe ale kolorowe i prawie 70zl zaplacilam:szok::szok::szok::szok::szok:szok...coraz bardziej sie przekonuje ze nie ma co czekac do lipca...bo nie wyrobie finansowo;-)

Właśnie ja przy Szymku też tak kupowałam sobie na raty, co chwilę coś i uniknęłam mega wydatków i gonienia za wszystkim na sam koniec... choć na końcówce też zawsze coś się przypomni.

Któraś z Was polecała okrycia kąpielowe z BabyOno - widziałam dzisiaj i faktycznie mięciutka ta frotka.

Kurcze fajne też prześcieradełka oglądałam, cenowo ok 20-25zł, ale nie pamiętam co to za firma była. Na pewno zakupię to dam znać tylko najpierw muszę zdecydować czy poza białymi chcę jeszcze jakieś np różowe czy nie.

Ja też już sie rozglądałam za materacykami i kupie z fiki miki lateks z gryka:) podobno lateks jest teraz najlepszy, a o kokosie słyszałam różne opinie

hehe najwiecej wydalam za plyn do prania bo 30zl:tak:
ja pewnie kupie grykos pianka przy mlodym mialam i nie mam co sie czepiac;-)
a jak sie kupuje taki materac to po jakims czasie trzeba go obrocic na druga strone?hmmm ja nic takiego nie robilam:confused:
a te okrycia kapielowe z baby ono w jakiej cenie sa?ja sie wogule zastanawiam czy wogule jest sens kupowac taki reczniczek tzn ze raz z niego wyrosnie dwa wolalabym kupic dobry duzy recznik i bedzie tylko jej:tak:

marzenka ja kupiłam za 46zł z babyono ręczniczek z kapturkiem (fajna idea kapturka) w rozmiarze 100x100 także będzie służył mam nadzieję dłuuuuugo...

reklama
Do góry