reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

mika a nie za wczesnie na prasowanko?
jeszcze troszke do porodu jest..ja mam zamiar gdzies na poczatku lipca to zrobic:tak:
ciuszki az milo popatrzec

reklama
Na życzenie Lori wrzucam swoją dotychczasową, unisexową wyprawkę ;-) Większość w rozmiarze 56, ale są i 62 i "I love daddy" 68 ;) No i nie załapały się kocyki i pajace kolorowe.
Ale mi się dziś przyjemnie to prasowało:-)
Zobacz załącznik 559509

Witam! Mogłabyś mi napisać, gdzie kupiłaś te piekne unisex rzeczy? Będę bardzo wdzięczna za namiary :)

Ja nie prasuje wcale... ani naszych ubran ani Ani... jak wypiore to porzadnie strzepuje, wieszam "z namaszczeniem" zeby sie nie pofaldowalo a potem skladam albo na wieszak. I jest ok, z tym ze my glownie w dzinsach i koszulkach (ja jeszcze w bawelnianych bluzkach) chodzimy wiec jest ok.

A dzis bylismy u znajomych, w lutym sie im coreczka urodzila) i dostalam 3 pary spodni ciazowych i 5 bluzek i sukienke :)))) ciesze sie bardzo bo by mi bylo zal pieniedzy na te kilka miesiecy wydawac. A ubrania super - gap i HM :)))))

mika wlasnie to mialam na mysli:-Dnie ma sensu prasowac naprawde bo co to da szkoda sil i czasu tak naprawde skoro i tak wyladuje jeszcze raz w pralce..bezsens..ja teraz pralam zeby sie pozbyc tego zapachu pozniej dokupie jakis plyn do plukania i bedzie git..
ja prasuje ciuchy nam wszystkie.....w szczegolnosci mlodemu bo nie darowalabym sobie gdyby poszedl do przedszkola w pogietej bluzce:tak:najbardziej wkurzaja mnie te naklejki na bluzce jego..nie raz zapomnialam i mi sie skleila:wściekła/y:i slad jest......

to ja jestem dziwna chyba. Bardzo lubie prasowac, patrzec jak kazde zagięcie staje się proste, ta para z żelazka. Naprawde jestem chora:-D

Nienawidze zmywać i odkurzać

reklama
Do góry