reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Ja do spania pajac lubilam wlasnie a za dnia spiochy i body , kaftanikow nie cerpialam tak wylazily jak sie bralo dziecko. Ja wczoraj przeszperalam ciuszki po Gracjanie i troche mam unisexu:sorry2: a to co konkretnie na chlopca to po wystawialam na all po co maja lezec jak moga sie komus przydac.

A ja właśnie ostatnio myślałam nad spakowaniem torby, kiedy i co zabrać. Mówicie nie za szybko... hmmm to poczekam do wakacji :D:D ja to się zawsze boję że w szybkim pakowaniu czegoś zapomnę i wolę szybko mieć spakowane :D:D

marzenka
- też byłam dziś ww biedrze i kupiłam najmniejszy jaki był . Wybrałam uniwersalny kolor czyli ten biało brązowy czy jak to nazwać no i do tego wzięłam paczkę pieluch flanelowych :) dobrej jakości te body.... ;)

monia - super komplet, jak tylko pojadę do smyka to go zakupię :

Ostatnia edycja:
monia- widziałam ten komplecik w Smyku, jest przeuroczy:rolleyes2: może nastepny dzidziuś mi pozwoli kupowac takie ciuszki:p

hehe...judyś a ja na początku pewna że noszę chłopca oglądałam inne ciuszki. tyle tygodni... ;-) teraz zwrot o 180stopni w kolorach, hahahaha:-)

No ja od początku czułam, że będzie chłopczyk i sie nie myliłam:) ale cii juz nic nie pisze, bo sie Leoś by jeszcze obraził, że wole różowe ciuszki:) Teraz chłopczykowe też są już śliczne :)))

monia - hihi kupiłam Lili ten komplecik bo tez mi się bardzo podobał :) ... zwłaszcza że ostatnio mam fazę na kolor granatowy :-p

reklama
mika.k cudne te bodziaki. Ja uwielbiam Mothercare właśnie za ich jakość i kolorystykę.
Ale u nich to warto na promocje poczekać bo później lecą ceny w dół i paczkę bodziaków można za 50% ceny kupić.

W Smyku w tym ich e-sklepie widziałam promocję 3+1gratis...więc dość opłacalnie.

Do góry