reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
moja tesciowa np dostaje raz w miesiacu 3 tony ubran z zagranicy, np jakies markowe typu Prada itp badz sieciowkowe typu h&m które mają mała plamke ale nikt tego nie kupi ale w domu spokojnie usuniesz albo bez guzika ktory mozesz doszyc albo po prostu juz ze starej kolekcji :-)

Ciuszki dla maluchow najbardziej sie opłaca bo są praktycznie nie zniszczone bo ile taki noworodek badz niemowlak moze zniszczyc :-)

Z kontenerow tych zoltych co sa w miastach. Oficjalnie to idzie na biednych ludzi a nieoficjalnie do sprzedazy. Tesciowej tez sie trafiaja takie ale ja staram sie brac te lepsze

Hm... a ja też myślałam, że to faktycznie idzie na biednych ludzi
Moje ostatnie nowe nabytki :-)
s5000357m.jpg

s5000358a.jpg

Jeszcze czekam na dostawy z allegro, jedna się coś znacznie opóźnia, już pisałam do sprzedającego.

Załączniki

• s5000357m.jpg
    s5000357m.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 29
  • s5000358a.jpg
    s5000358a.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 31
reklama
U mnie na osiedlu jest taki pojemnik żółty na ciuchy i na nim jest napisane, że ileś tam % trafia na pomoc potrzebującym.

Ja dzisiaj zrobiłam porządki w ciuchach po Szymku i sporo tego mam dla Małej. Z jednej strony fajnie bo część ciuszków w uniwersalnych kolorach - białe, żółte, beżowe czy zielone, niektóre typowo chłopięce, ale z drugiej strony chciałabym pokupować księżniczce te słodkie cudeńka.
A właściwie jak tak przejrzałam to prawie całą bieliznę (body, śpiochy, kaftaniki, pajace) mam do 6msc.

Tak się zastanawiam jak takie maleństwo na spacery trzeba będzie na początku ubierać. Muszę chyba o jakimś dresiku pomyśleć.

Ostatnia edycja:
Do góry