reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

A ja zakupilam, oczywiscie okazyjnie na ebay to:Baby wrap leaf Wallaboo jak Ania byla malutka to wypatrzylam u kogos I strasznie mi sie spodobalo, jest bardzo cieplutkie I przez wirzesien, pazdziernik, u nas moze nawet listopad dzidziusia wystarczy w pajaca, sweterek a potem opatulic I gotowy do wyjscia :) pod koniec przyszlego tygodnia byc moze sie dowiem czy czekamy na chlopca czy dziewczynke I byc moze trzeba bedzie zakupy ubrankowe robic :) a jak bedzie druga dziewczynka to jeszcze troche zbednych gaddzetow kupie bo ubranek mamy komplet :)

reklama
DSCI0177.jpgDSCI0179.jpgDSCI0180.jpgto za 11zl
DSCI0182.jpgDSCI0183.jpgDSCI0184.jpga to za 4zl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSCI0177.jpg
    DSCI0177.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCI0179.jpg
    DSCI0179.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCI0180.jpg
    DSCI0180.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCI0182.jpg
    DSCI0182.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCI0183.jpg
    DSCI0183.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCI0184.jpg
    DSCI0184.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 43
Ale okazje na tych ciuszkach wyszukujecie.

Ja sobie w hm kupiłam spodnie takie na ciepłe dni... są bardzo wygodne. O takie Product Detail | H&M PL polecam!

monia świetne te bluzeczki! zwłaszcza te z dziewczynkami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny...
to się nazywa mieć kochaną sąsiadkę położną!!!!!

IMG_3185.jpg

próbki i całe produkty... nawet witaminy dla dziecka... :-D

Załączniki

• IMG_3185.jpg
    IMG_3185.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 74
Do góry