reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Lor :) Mój M. wczoraj na spacerze mówi "O rany! Zobacz tę dziewczynkę ona cała jest różowa! Hania też taka będzie?!" hehehe ;)
A ta karuzela nie musi być w cale różowa, jest dużo innych wzorów ;) Mnie się chyba podoba ten pomysł, żeby na dłużej było. No i spełnia to o czym mówiłyście, czyli żeby "długo grało" bo tu jest aż 40 min. non-stop!

DSCI0167.jpgDSCI0168.jpgDSCI0171.jpgDSCI0172.jpgDSCI0173.jpgDSCI0174.jpghaha moje stopy sie zalapaly:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSCI0167.jpg
    DSCI0167.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCI0168.jpg
    DSCI0168.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCI0171.jpg
    DSCI0171.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCI0172.jpg
    DSCI0172.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCI0173.jpg
    DSCI0173.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCI0174.jpg
    DSCI0174.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 41
no tak :-D:-Djeszcze wzielam kiecke dla siebie zolta sportowa myslalam ze bedzie za duza ale jak brzuch urosnie to bedzie ok w sam raz na koncowke upalna i za wszystko 30zl;-)

dobra jesteś! przyjedź do kielców i pochodź ze mną! ja nie umiem w lumpkach szukać!!!!! a niektórzy tam takie fajowe rzeczy znajdują....

reklama
wiesz co mnie sie wydaje ze to zalezy od lumpa..jakie ciuchy maja....wtedy latwo znalesc...:-)chodze tylko do tego jednego.....bo gdzie indziej to syf i tyle a tu jest pozadnie

Do góry