reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

kochane... ciuszki z pojemników idą na ciucholandy (te lepsze), część kasy ze sprzedaży do tych sklepów idzie na pomoc biednym (podkreślam, CZĘŚĆ!), te które są w złym stanie (takie szmatki) idą na czyściwo. wiem... bo wiem.;-)

reklama
a oto moje niedzielne zakupy...

IMG_3178.jpgIMG_3179.jpgIMG_3180.jpg

i prezent dla synka przyjaciółki...
IMG_3181.jpg

Załączniki

• IMG_3178.jpg
    IMG_3178.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3179.jpg
    IMG_3179.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3180.jpg
    IMG_3180.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_3181.jpg
    IMG_3181.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 31
a oto moje lumpkowe zakupy, obie rzeczy po 4zł!!! :-D

IMG_3182.jpg

i teraz drogie koleżanki.... co kupiłam?? jak się te części dzidziowej garderoby poprawnie nazywają???

Załączniki

• IMG_3182.jpg
    IMG_3182.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 41
te na szelkach to z takiego super milusiego materiału....

iryska jesteś ze mnie dumna?? ;-) posżłam, znalazłam, kupiłam...!!! hehe

ajj skusiłam się, bo nawet po domu... czy pod spód, a na to jakieś spodenki i bluzę... to będzie :-) ciuszki wołały do mnie! musiałam kupić...

gitarowa jest ta koszula dla Brunonka mojej przyjaciółki! tam wyżej wkleiłam...

reklama
no to chwal się!! koszulki wybierał mi mój małż, bo on mnie "ubiera do ludzi". ja jestem spaczona ze względu na pracę. wszytsko co w szafie to albo czarne albo szare albo białe. no ale innego nosić nie mogę. jedynie wakacyjne koszulki, to wsyztskie kolory tęczy mam :-) a że teraz L4, to chłop kazał mi takie kupić, bo i tak leginsy noszę czarne....

Do góry