reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
judyś a jaki rozmiar kupiłaś? boje się że będzie za mały na jesien/zimę....
galaxia karuzela super! uspokajacz jest mega!!! nie wiem jak się faktycznie sprawdza przy dzieciach...ale wydaje mi się że takie dźwięki powinny kołysać do snu..

W tym tygodniu wyciagam wszystko z szafy co mam dla leonka i zrobię fotki bo normalnie też się chcę pochwalić moimi zakupami:-D Mogę?:-):-):-)

Monia - widzę, że polski producent to dla Ciebie plus, więc dodaj go sobie do Navingtona bo to też polska firma :) Mnie z tych Twoich trzech typów właśnie Navington podoba się najbardziej.

Galaxia - fajna ta karuzela z projektorem na sufit!! Ciekawe czy dziecku się też spodoba :)

judyś chwal się! uwielbiam oglądać te ciuszki słodziutkie :-)
annie fakt, navington też PL, ale przednia oś tylko skrętna...noi cena....; ale nie ma to jak iść i zobaczyć z bliska wózek, te zdjęcia naprawdę często nie są adekwatne do rzeczywistości.

monia - jeśli chodzi o navingtona to oglądałaś dokładnie wersje spacerową? .... ja oglądałam inny model i tam oparcie było rozkładane tylko jakby na pół płasko. Spacerówka jest tak na prawdę ważniejsza bo w niej dziecko będzie jezdziło dłużej. Na internecie czytalam że wózki tej firmy się psują i w sklepie również mi tak poradzili. Drugiej firmy nei znam i nic nie słyszałam. Jedo ma dużo pozytywnych opini, dobra firma i solidna i z tych trzech firm wybrałabym właśnie ten wózek.

galaxia - mi sie karuzelka podoba taka Tiny Love KARUZELA ROŚNIJ Z MUZYKĄ 13024068 4w1 0+ (3150630479) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo taka TINY LOVE Karuzelka Wyspa Marzeń - karuzela +pilot (3144609864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
lori-ta druga super karuzela

Ja mam po młodej takie beżowe pszczółki ale np moja córka nie przepadała za taką rozrywką.Zresztą nie leżała w łóżeczku w ciągu dnia tylko w nocy a usypiać nie trzeba jej było

Do góry