reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

love:szok::szok::szok::szok:sporo tego masz:-D:-D:-Dfajnie tak patrzec na te ciuszki co?
ja czekam bo napier musze do brata pojechac po ciuszki:tak:i wtedy bede wiedziec co mi brakuje;-) DSCI0157.jpgDSCI0158.jpgDSCI0160.jpgtej bialej nie zrobilam zdjecia bo sie pierze:)

Załączniki

• DSCI0157.jpg
    DSCI0157.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCI0158.jpg
    DSCI0158.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCI0160.jpg
    DSCI0160.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
cytryna-też młodej ostatnio z bartka kupiłam super buty o mają niezłe przeceny.
love-jej ile tych ciuszków masz naprawdę sporo i ładne.Teraz mi się chce synka aż:zawstydzona/y:

ale macie piękne ubranka, Love duuużo tego
czekam jeszcze miesiąc i się na strych wybiorę
A w najbliższym czasie zacznę kupować rzeczy dla mojego chrześniaka, bo to już tuż, tuż. I nie będzie mi tak żal, że wszystkie kupują, a ja nie:-p

dziewczyny co sądzicie o kołyskach?Nie mam pomysłu gdzie umieścić drugie dziecko:-(Mamy 2 pokoje i chyba nie da się żeby niemowlę zamieszkało w pokoju z 2 latką.Nie mamy sypialni gdzie mogłabym dostawić łóżeczko.Pomyślałam o kołysce bo zajmuje mało miejsca,jak dzidź będzie miał pół roku czyli jak wyrośnie z kołyski zamieszka w pokoju z siostrą.Hmmmm co Wy na to?

A oto rzeczy Leonka, część leży jeszcze w reklamówkach (te które dostałam i już nie miałam siły tego rozkładać:p)
DSCF4179.jpgDSCF4178.jpgDSCF4180.jpgDSCF4188.jpgDSCF4190.jpgDSCF4192.jpgDSCF4194.jpgDSCF4198.jpg

Załączniki

• DSCF4178.jpg
    DSCF4178.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF4179.jpg
    DSCF4179.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF4180.jpg
    DSCF4180.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF4188.jpg
    DSCF4188.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF4190.jpg
    DSCF4190.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF4192.jpg
    DSCF4192.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF4194.jpg
    DSCF4194.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF4198.jpg
    DSCF4198.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 35
Judyś-fajnie ciuszki

Cały czas myślę o tej kołysce czy jest sens.Pierwszą moją myślą było pierwszy miesiąc z mamą w łóżku(z Amelią też tak było)a potem do wspólnego dziecięcego pokoju.Ostatnio było w O Matko że nie da się żeby niemowlę i dziecko w jednym pokoju spało.Sama nie wiem.

reklama
Dziewczyny - ubranka super!!! love - ale masz tego kochana!! Będziesz ze 3 dni prasowała:-):-)
iryska - my mamy na szczęście 3 pokoje - po porodzie w jedynym ja z maluchem, w 2 Hania, w 3 mąż (bo on twierdzi, że do pracy musi chodzić wyspany, jak hanka byłam mała 9 miesiecy spał w dużym pokoju. jestem przekonana, że nie o wyspanie tu chodzi tylko o telewizor, bo ja sie uparła, że w pokoju w którym śpi dziecko tv nie bedzie):-)
dziecieki w jedynym pokoju planujemy umieścic tak jak małe będzie miało co najmniej pół roku.
Moim zdaniem powodzenie umieszczenia 2 lata i noworodka w 1 pokoju, zależy od dzieci. hania np. przesypiała większość nocy (tak od 21 do 5 rano) odkąd skończyła 2 miesiące, ale jak dziecko często budzi sie w nocy na jedzenie to chyba gorzej z tym wspólnym pokojem.
Kurcze pisze i pisze a sama nie wiem co doradzić!:-):-):-)

Do góry