reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

xlander odpada odrazu, wogóle mi się nie podoba! także nawet się nad nim nie zastanawiam... może w przyszłym tygodniu pojadę na pierwsze wózkowe macanko ;-)

reklama
monia ja z malym codziennie wychodzilismy niewazne jaka pogoda....codziennie dwie godziny spacerowania po parku....no chyba ze naprawde byl mroz to nie szlismy ale zadko kiedy tak bylo...
my ze prawie na jesien rodzimy musimy bardziej zwracac uwage na gondole..co innego jakbysmy rodzily np w styczniu..........to mala czy duza dala by rade conajmniej do wkwietnia a tak cala zima nie ma co gdybac gondola wazna jest

no i właśnie to jest dobijające, wszystkie wózki które mają fajny design mają małe gondole. Duże gondole są przy wózkach które dla mnie wyglądają jak czołgi, no i za cholerę nie zmieszczę tego do bagażnika auta :confused2:

w sobote jade do hurtowni gdzie jest duży wybór, jak nic mi sie nie spodoba to chyba będę Ole nosiła na plecach

Ostatnia edycja:
spotkałam dzisiaj jedną znajomą, ze względu na termin porodu, koniec września, doradzała mi żeby kupić tanią gondolę, a wypasioną spacerówkę. bo z gondolą się niby nie nachodzę. co myślicie?

ja mysle ze to dobry pomysl. ja tak zrobilam. z tym ze kupilam 3w1 uzywane, wybierz sobie co ci podoba i szukaj, masz duzo czasu a nuz sie jakas okazja trafi. a potem sobie kupisz nowa spacerowke :) a na spacery tez chodzilam codziennie, z tym ze u nas mrozow nie ma, za to wieje strasznie i leje jak z cebra.

A miałyście do czynienia z tą firmą? Inglesina
Chodzi mi o modele Otutto i Avio. Ostatnio widziałam je tu w sklepie, wydają się solidne, dużo mam chodzi tutaj z takimi.
W Jane podoba mi się model Rider opcja Transporter2 albo Matrix Light. Ale musiałabym poczytać więcej opinii na ich temat, bo znajoma miała Nomada, materiał się jej przecierał w kilku miejscach, a z reklamacją miała jakieś nieziemskie kłopoty, więc pasowałoby się dowiedzieć.

reklama
hej dziewczyny!

z góry przepraszam ze tak wpadam jak po ogień ;-) też jestem wrześniówką (witałam się kiedyś na "ogolnym" wątku) tzn termin mam na 30.09 więc się okaże czy maleństwo nie spłata nam figla i może czasem stanę się "październikówką"

widzę ze temat wózków poruszyłyście ... bardzoooo ciekawy i długi temat nie do wyczerpania :-D

to nasze drugie dziecko, dla pierwszego miałam (tzn jeszcze mam ale chcę sprzedać) zwykły wózek wielofunkcyjny, wtedy nawet mi się podobał (teraz już mniej hehe ale gusta się zmieniają) a najbardziej chodziło mi o to żeby całą zimę przejeździć i nie przesadzać dziecka do spacerówki kiedy będzie jeszcze zbyt zmimno bo pierwszy syn jest z 27.08 więc cala jesień i zima były przed nami
no i powiem Wam że była taka zima że aż do kwietnia jeździł w głębokim wózku ale na spacery wychodziłam nawet jak temp dochodziła do -20 ale bez wiatru bo sama bym zamarzła :-D
teraz też mam zamiar zimą spacerować bez ograniczeń, ale chcę wymienić wózek na baby merc classic ze składaną gondolą żeby łatwo do bagażnika wchodziła i żeby mąż nie marudził że za wielka, za ciężka itp :-) wózek nie należy do drogiej grupy cenowej, jest moim zdaniem całkiem ładny z wyglądu a przede wszystkim funkcjonalny właśnie przez tą składaną gondolkę

Do góry