reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
galaxia - mysle że stanowczo warto używaną, przeważnie są one w idealnym stanie i tylko baterie nowe trzeba wsadzić a połowa taniej. Ja mam używany projektor z fishera z ptaszkami na gałązce. Mati uwielbiał to oglądać wieczorem i miał ze dwa lata w łóżeczku.

mi tez sie druga wizuwalnie bardziej podoba, ale pierwsza ma wiecej melodyjek. Z drugiej strony i tak bede puszczała na CD muzyke bobasa to może taki wybór melodyjek zbędny. No ale przy takiej kasie to juz bym chciała żeby karuzelka miała wszystko co trzeba :)

Ostatnia edycja:
lori dzięki za podpowiedź! navington w tej akurat hurtowni był dość mocno promowany. jak narazie Jedo nr1! fakt naczytałam się w necie dzisiaj dużo opinii, jedyne na co narzekali inni to to że kilka lat temu miał nudne kolory ;-)

co do karuzel, uważam że używane są jak najbardziej ok! wiadomo, że każdy chciałby mieć dla swojego dziecka wszystko, finanse nie zawsze na to pozwalają. wokół na aukcjach tyle jest tych bajerów, używanych, w dobrych cenach, że stanowczo też będę tak szukać!

Ostatnia edycja:
Obiecane foteczki garderoby mojego synusia :)

SAM_1995.jpgSAM_2000.jpgSAM_2002.jpgSAM_2003.jpgSAM_2005.jpgSAM_2008.jpgSAM_2011.jpgSAM_2012.jpgSAM_2014.jpgSAM_2015.jpg
To nie wszystko kilku zdjęć wgrać nie moge.. nie wiem dlaczego :crazy:
Jeszcze pranko i prasowanko i garderoba prawie pełna na 0-3,3-6, i część 6-9 miesięcy :)

Załączniki

• SAM_1995.jpg
    SAM_1995.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 60
  • SAM_2000.jpg
    SAM_2000.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 54
  • SAM_2002.jpg
    SAM_2002.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 55
  • SAM_2003.jpg
    SAM_2003.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_2005.jpg
    SAM_2005.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 55
  • SAM_2008.jpg
    SAM_2008.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_2011.jpg
    SAM_2011.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 54
  • SAM_2012.jpg
    SAM_2012.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 51
  • SAM_2014.jpg
    SAM_2014.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 55
  • SAM_2015.jpg
    SAM_2015.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
hehee sama doznałam szoku jak oglądałam te ciuszki :) są piękne super !
Zupełnie inne wszystko niż dla Zuzki miałam :)
SAM_2018.jpgSAM_2019.jpgSAM_2020.jpg
o i jeszcze troszke :)

Załączniki

• SAM_2018.jpg
    SAM_2018.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 47
  • SAM_2019.jpg
    SAM_2019.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 46
  • SAM_2020.jpg
    SAM_2020.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama

Ja mialam ten woodospad dla Ani, bardzo go lubila. Kupilam uzywany i nadal dziala ale pstatnio sie z niego plyn wylal wiec rybka nie plywa (ale Ania z ty biegala, upuszczala itd wiec nic dziwnego ze sie troche zepsula). Oprocz tego i tak mielismy karuzele.
Ta co wstawilas jest fajna, ale po obejrzeniu wielu w praktyce u roznych znajomych mam mi sie najbardziej podobaja Tiny Love.

A ja zamiast zakupow dla dzidzi wlasnie zakupilam 4 pary butow z Bartka dla Anuli w roznych rozmiarach. Rehabilitantka powiedziala ze powinna nosic butki za kostke a tu takie robie tylko na zime. I akurat rodzice mi przywioza bo przylatuja za 2 tygodnie :)

Ostatnia edycja:
Do góry