reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Fajne rzeczy maja w tej fabryce wafelkow :) Annie a nie chcesz karuzelki z muzyka, ktora sie sama rusza? Ania swoja uwielbiala :) miala taka nakrecana I pol dnia czsem stalam I ta karuzelke nakrecalam, dlatego sie teraz wycwanilam I nasza nowa ma 20 min muzyki I ruchu ;) I wiecie co jeszcze pomyslalam ze wiele zabawek, akcesoriow to jest dla nas, no nie? :) Anula miala przesliczne (moim zdaniem :) ) zabawki, fajne materialy, ladne kolory I 0 zainteresowania, a jak dorwala najtansza grzechotke po mojej siostrze, cos w tym stylu: grzechotki - POLSKIE to sie potrafila nia bardzo dlugo bawic :)

Ostatnia edycja:
reklama
to moje wczorajsze rzeczy, które musiałam kupić, może sie nie przydadza ale MUSIAŁAM:-D
Ciuszków nie kupuje bo u teściów czekaja 2 worki które musze przejrzec

PS skarpetki są jasnoniebieskie nie wiem czemu taki kolor na zdjeciu wyszedł :-p

20130413059.jpg20130413060.jpg

Załączniki

• 20130413059.jpg
    20130413059.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 20130413060.jpg
    20130413060.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 46
galaxia - a które mają być niebieskie? te białe czy te zielone?:laugh2: ... tak czy siak sa śliczne , wyglądają na mięciutkie i cieplutkie. Jesienią w sam raz :-)

katjoshka - koniecznie się pochwal bo ja uwielbiam oglądać rzeczy dla dziecka :tak:

Witajcie drogie koleżanki!
Zapraszam Was na swoje aukcjE! Mam sliczne ubrania z Motherhood,ciążowe,jak nowe...większość ciąży przelezałam,wiec ubrania są w stanie wręcz idealnym...

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam sliczne zabawki,ubranka i buciki

Dla Was - Koleżanek z BB - udzielam rabatu 5% na WSZYSTKO!!!!
Juz wiele z Was u mnie kupiło,moge dac namiary to sie zapytacie czy są zadowolone:)

Zapraszam!

osobno napiszę o wózkach...

otóż dzisiaj byliśmy z Ł na pierwszym "wózkowym macanku". powiem Wam, że najdłużej spędziłam czas przy 3 modelach (w dwóch różnych miejscach):
1. Navington caravel - Caravel - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do wózków | Navington
plusy: głęboka duża gondola (ważna dla mnie na zimę), metalowy koszyk na dole, stalowa konstrukcja, świetne wykonanie, pompowane koła
minusy: przednia oś jest skrętna a to nie to samo co skrętne koła, także boje się o "łatwość" prowadzenia, cena gondola +spacerówka+stelaż to koszt ok. 2200zł
2. Cmarelo sevilla - Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka.
plusy: skrętne koła, polski producent, ładne wykonanie, pompowane koła, duża gonddola, cena zestawu (gondola, spacerówka, fotelik plus folia, moskitiera) 1500zł
minusy: biały w środku (nie bardzo mi to odpowiada), mała torba przy wózku na dzieciowe rzeczy
3. Jedo fyn freeline - http://www.jedo.pl/pl/#/fyn/freeline/
plusy: skrętne koła, polski producent, świetne wykonanie, pompowane koła, spory koszyk na dole, duża gondola, kolorowy środek (widzieliśmy wersję szary na zewnątrz, fiolet w środku - rewelka!), duża torba przy wózku, przystępna cena (gondola, spacerówka, folia i torba) 1500zł
minusy: osobny fotelik (może być ten sam producent koszt 300zł), osobna moskitiera 15zł, przepinana buda z gondoli do spacerówki (chociaż nie wiem czy to plus czy minus, co myślicie?)

podsumowując...
szukałam dużej gondoli i ładnego a przed wszytskim mam nadzieję, wózka na lata (może drugi bobas za rok, dwa) i to są chyba te. widzieliśmy wiele wózków, te trzy najbardziej nam wpadły w oko. wózek Jedo wygląda na stronie najmniej atrakcyjnie, ale wierzcie mi w rzeczywistości jest ekstra! tylko co z tą przpeinaną budą...?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry