osobno napiszę o wózkach...
otóż dzisiaj byliśmy z Ł na pierwszym "wózkowym macanku". powiem Wam, że najdłużej spędziłam czas przy 3 modelach (w dwóch różnych miejscach):
1. Navington caravel -
Caravel - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do wózków | Navington
plusy: głęboka duża gondola (ważna dla mnie na zimę), metalowy koszyk na dole, stalowa konstrukcja, świetne wykonanie, pompowane koła
minusy: przednia oś jest skrętna a to nie to samo co skrętne koła, także boje się o "łatwość" prowadzenia, cena gondola +spacerówka+stelaż to koszt ok. 2200zł
2. Cmarelo sevilla -
Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka.
plusy: skrętne koła, polski producent, ładne wykonanie, pompowane koła, duża gonddola, cena zestawu (gondola, spacerówka, fotelik plus folia, moskitiera) 1500zł
minusy: biały w środku (nie bardzo mi to odpowiada), mała torba przy wózku na dzieciowe rzeczy
3. Jedo fyn freeline -
http://www.jedo.pl/pl/#/fyn/freeline/
plusy: skrętne koła, polski producent, świetne wykonanie, pompowane koła, spory koszyk na dole, duża gondola, kolorowy środek (widzieliśmy wersję szary na zewnątrz, fiolet w środku - rewelka!), duża torba przy wózku, przystępna cena (gondola, spacerówka, folia i torba) 1500zł
minusy: osobny fotelik (może być ten sam producent koszt 300zł), osobna moskitiera 15zł, przepinana buda z gondoli do spacerówki (chociaż nie wiem czy to plus czy minus, co myślicie?)
podsumowując...
szukałam dużej gondoli i ładnego a przed wszytskim mam nadzieję, wózka na lata (może drugi bobas za rok, dwa) i to są chyba te. widzieliśmy wiele wózków, te trzy najbardziej nam wpadły w oko. wózek Jedo wygląda na stronie najmniej atrakcyjnie, ale wierzcie mi w rzeczywistości jest ekstra! tylko co z tą przpeinaną budą...?