reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
monia-ja mam taki wózek.Mam aluminiowy stelaż niby wazy 10 kg a więc lekki.Gondola ok sprawdziła się,koła fajne pompowane skrętne,już kiedyś pisałam porażką jest wersja sportowa.Nie jestem zadowolona z budy, która opada i z pokrowce przeciwdeszczowe są średnie bo tylko się je nakłada

spotkałam dzisiaj jedną znajomą, ze względu na termin porodu, koniec września, doradzała mi żeby kupić tanią gondolę, a wypasioną spacerówkę. bo z gondolą się niby nie nachodzę. co myślicie?

monia jak nie nachodzisz?:-D
kumpela urodzila 20tak wrzesnia a ma xlandera i juz w grudniu mi mowila ze mala gondola jest....ze ciasno malej.....wiec jak dodac kocyk ubranko w zime to lepiej zeby gondola byla wieksza niz miala by byc za mala;-)tak czy siak conajmniej do marca pojezdzisz w gondoli to pol roku wcale nie tak malo;-)
maz niechce tego jedo bo jak stwierdzil bardzo podobny do tako jumper ktory mielismy wczesniej i nie bylismy zadowoleni dlatego teraz jak juz zwykle duze kola i duza gondola ma byc.

Ostatnia edycja:
no jeśli urodzę koniec września... to licząc od października... do grudnia - 3 m-ce. nie wiem czy w ziemie się zbytnio pospaceruje....
mamy drugiego dziecka, spacerowałyście w zimę???

sorki, że może zadaję idiotyczne pytania, ale kurcze zielona jestem w tym temacie :-(

reklama
Monia-ja tak samo przez 2 lata życia mojego dziecka opuściłam może kilka dni jeśli chodzi o spacery.I jak Lori zima, mróz:-) Dlatego gondola wg mnie ważna jak rodzimy na jesień.Tam dzieciątko super okryte i nie ma się co spieszyć do sportowej wersji.I raczej 3 miesięczne dziecko nie nadaje się do spacerówki.

X-landery niektóre modele są małe i płytkie,moja przyjaciółka ma i rzeczywiście szybko jej młody wyrósł

Do góry