reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Judyś - jakby co to biała gondola ma w środku ciemny materiał...juz nie pamiętam czy to był ciemny szary, albo granatowy. Ja sie długo nie umialam zdecydować czy biała gondolka czy czerwona. Byliście w Boćku?

reklama
Judyś jak Ci się biały podoba to bierz biały. Pobrudzić się może jak każdy inny, ale te wózki to są z reguły z tego fajnego materiału co to wystarczy na mokro gąbką przetrzeć i wszystko znika.
Ja mam gondolkę jasno zieloną - pistacjową, też jasna, aczkolwiek środek granatowy. Młody się urodził w październiku więc przejeździliśmy całą zimę. Wygląda jak nowa.

Judyś- w środku jest ciemny, granatowy materiał, ten zewnętrzny ma wyraźny splot a mimo to nie ulega łatwo zabrudzeniom. Kiedyś mnie jakiś kierowca ochlapał wodą z kałuży i wszystko wytarło się gąbeczką z odrobiną detergentu, a bałam się, że tłusta plama nie zlezie. Ja nie słucham takich straszaków, każdy ma swoje jakieś tam przemyślenia, a ja jak sobie coś ubzduram to i tak tego dopnę;-) i zazwyczaj wychodzi na moje- tym większa satysfakcja;)

Pieluchy na start oczywiście białe pampki. Żadne inne, kocham je za ich miękkość:) Ta tycia dupinka noworodka jest tak delikatna, że strach co innego założyć;)

Torby do wózka nie mam nadal. Waham się między trzema i nie umiem zdecydować:(

Lori- do boćka jedziemy teraz w czwartek, byłam u mnie w Tychach pooglądać, bo znalazłam sklep gdzie mieli Mutsy. Na stanie mieli tylko granatowy, ale taka ciemna gondola mi się nie podoba. Chcicałam się dowiedzieć jak to cenowow wygląda i myślę, że w Zabrzu dostanę lepszą cene. Chyba wybiorę białą gondole, macie racje, na czerwonej też będzie widać jak się zbrudzi... a ta mi się strasznie podoba:) i też jak się na coś upre to ostatecznie i tak to kupie:p
Nie wiem tylko co z torba, czy brać tą z Evo, czy szukac innej???:confused2:

Lori- moje typy na teraz to:

Skip Hop Versa szara lub czarna skórzana
Beaba My Angel
Skip Hop Duo

i nie wiem:)

W sumie mam torbę Mutsy ale trochę mi się znudziła, poza tym upierniczyłam sobie, że jak wózek ten sam to chociaż torbę sobie strzelę;-) Ta starego typu torba była w porządku, bardzi pojemna, ale mogłaby być ładniejsza:D taka typowa listonoszka.

Ostatnia edycja:
Sanya - nr 1 podoba mi się najbardziej :) .... ale widzę że zmieniłaś koncepcje na jednolity kolor bo wcześniej chyba szukałaś wzorków ;)

reklama
Do góry