reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

o taka o :-)
Poszewka na poduszkę, kołderkę i ochraniacz w sówki
2013-07-02 19.45.12.jpg2013-07-02 19.45.20.jpg

Załączniki

• 2013-07-02 19.45.12.jpg
    2013-07-02 19.45.12.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 37
  • 2013-07-02 19.45.20.jpg
    2013-07-02 19.45.20.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Ja już na szczęście też prawie ogarnięta z wyprawką. Dziś dojechało do mnie łóżeczko i wózek. Teraz to wszystko ładnie podczyścić i można użytkować. Dobrze, że mąż ma od przyszłego tygodnia urlop - czeka go sporo pracy (m. in. bierzemy się za pokój dziecka).
Rozglądam się teraz po allegro za jakąś torbą do wózka i taka mi wpadła w oko: DUŻA uniwersalna TORBA DO WÓZKA PRODUKT POLSKI ksi (3365912326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

e-de ja też zdecydowałam się na MutsyEvo i tak jak Wy mam problem z kolorem, mimo dziewczynki to podoba mi się jasno niebieski ale zastanawiam się jeszcze nad ciemniejszym np brązowym. Nie chce kupować spacerówki i gondoli w różnych kolorach (lubie wszystko dopasowane ) ;)

galaxia - super pościel !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lori te białe pampki są dużo delikatniejsze od zielonych, takie mieciutkie.

Galaxia fajowa pościel.

Judyś gdzie zamawiałaś tą pościel minky ? Na allegro ? Może linka podesłać ?

judyś - zdaje się, że sanya ma mutsy w kolorze jasnym właśnie i jest bardzo zadowolona z koloru i teraz ma być Adaś - i będzie jeździł w tym smaym wózku :)

Ano tak właśnie będzie:) Mam taki: Zobacz załącznik 569460

I muszę powiedzieć,że ubrudzić ten wózek to byłoby wyzwanie. Miśka urodziła się we wrześniu więc przejeździliśmy zimę i ani jednej plamki. Teraz go odświeżę dla zasady, bo musi być sterylnie;-)

galaxia fajowa pościel!!! ale to są same poszewki chyba?? jak tak to daj znać ile kosztowała i co w niej było (zestaw). szukam ewentualnej pościeli na zmianę (same poszwy mnie interesują).

asta jaki wózek kupiliście??? co do torby, fajna, wydaje się mega pojemna.

dzięki za info o pieluszkach :) w takim razie zakupie białe :)

ja sie zastanawiam nad pościelą minky do wózka :)

torby do wózka tez jeszcze nie kupiłam, ale stwierdziłam że jak juz budżet mi nie pozwoli na jakąś droższą to zakupie taką Fisher Price torba do wózka BamBam (3353724123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor czarny, brązowa tez śliczna ale nie będzie pasować do koloru wózka.

mi z droższych rzeczy które musze na pewno kupić to poducha do karmienia, termometr i fotelik

mysza- zamawiałam ze sklepu Samiboo:) ma stronke na facebooku i tam jest pełno jej prac:) wystarczy wysłać jej maila i zapytać co by Cię interesowało, to poda cene:)
sanya- mnie wszyscy straszą, że biały to mi sie pobrudzi, no ale przecież jak taki maluszek ma mi pobrudzić gondole? rozumiem później spacerówke, czy coś... zobaczymy, mam jutro cały dzień na decyzje:p

reklama
Do góry