reklama
Ja już na szczęście też prawie ogarnięta z wyprawką. Dziś dojechało do mnie łóżeczko i wózek. Teraz to wszystko ładnie podczyścić i można użytkować. Dobrze, że mąż ma od przyszłego tygodnia urlop - czeka go sporo pracy (m. in. bierzemy się za pokój dziecka).
Rozglądam się teraz po allegro za jakąś torbą do wózka i taka mi wpadła w oko: DUŻA uniwersalna TORBA DO WÓZKA PRODUKT POLSKI ksi (3365912326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rozglądam się teraz po allegro za jakąś torbą do wózka i taka mi wpadła w oko: DUŻA uniwersalna TORBA DO WÓZKA PRODUKT POLSKI ksi (3365912326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Galaxia ale fajniutka ta pościel.
e-de ja też zdecydowałam się na MutsyEvo i tak jak Wy mam problem z kolorem, mimo dziewczynki to podoba mi się jasno niebieski ale zastanawiam się jeszcze nad ciemniejszym np brązowym. Nie chce kupować spacerówki i gondoli w różnych kolorach (lubie wszystko dopasowane )
galaxia - super pościel !!!!!!!!!!!!!!!!!
galaxia - super pościel !!!!!!!!!!!!!!!!!
judyś - zdaje się, że sanya ma mutsy w kolorze jasnym właśnie i jest bardzo zadowolona z koloru i teraz ma być Adaś - i będzie jeździł w tym smaym wózku
Ano tak właśnie będzie Mam taki: Zobacz załącznik 569460
I muszę powiedzieć,że ubrudzić ten wózek to byłoby wyzwanie. Miśka urodziła się we wrześniu więc przejeździliśmy zimę i ani jednej plamki. Teraz go odświeżę dla zasady, bo musi być sterylnie;-)
galaxia fajowa pościel!!! ale to są same poszewki chyba?? jak tak to daj znać ile kosztowała i co w niej było (zestaw). szukam ewentualnej pościeli na zmianę (same poszwy mnie interesują).
asta jaki wózek kupiliście??? co do torby, fajna, wydaje się mega pojemna.
asta jaki wózek kupiliście??? co do torby, fajna, wydaje się mega pojemna.
-Lorelain-
Fanka BB :)
dzięki za info o pieluszkach w takim razie zakupie białe
ja sie zastanawiam nad pościelą minky do wózka
torby do wózka tez jeszcze nie kupiłam, ale stwierdziłam że jak juz budżet mi nie pozwoli na jakąś droższą to zakupie taką Fisher Price torba do wózka BamBam (3353724123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor czarny, brązowa tez śliczna ale nie będzie pasować do koloru wózka.
mi z droższych rzeczy które musze na pewno kupić to poducha do karmienia, termometr i fotelik
ja sie zastanawiam nad pościelą minky do wózka
torby do wózka tez jeszcze nie kupiłam, ale stwierdziłam że jak juz budżet mi nie pozwoli na jakąś droższą to zakupie taką Fisher Price torba do wózka BamBam (3353724123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor czarny, brązowa tez śliczna ale nie będzie pasować do koloru wózka.
mi z droższych rzeczy które musze na pewno kupić to poducha do karmienia, termometr i fotelik
mysza- zamawiałam ze sklepu Samiboo ma stronke na facebooku i tam jest pełno jej prac wystarczy wysłać jej maila i zapytać co by Cię interesowało, to poda cene
sanya- mnie wszyscy straszą, że biały to mi sie pobrudzi, no ale przecież jak taki maluszek ma mi pobrudzić gondole? rozumiem później spacerówke, czy coś... zobaczymy, mam jutro cały dzień na decyzje
sanya- mnie wszyscy straszą, że biały to mi sie pobrudzi, no ale przecież jak taki maluszek ma mi pobrudzić gondole? rozumiem później spacerówke, czy coś... zobaczymy, mam jutro cały dzień na decyzje
reklama
Monia ja akurat nie kupowałam wózka, dostaliśmy spadkowy od siostry męża. O coś takiego: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjAWXIVUtr1yKu3ZWQ_Id2GYiKG21p6EQCBOQpY7am60UmAoiI