reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
e-de- też tak myslałam właśnie:) dzięki:) Teraz już na 90% wybrałam białą gondole, a spacerówke niebieską:D ale do jutra może mi się zmienić:D więc niebieski z białym też fajnie wygląda:)

Zobaczcie jaka słodka myszka :D Pakamera.pl - pokój dziecka - naklejki ścienne - M jak myszka !!!!

Judyś - a to coś dla Was ;) Pakamera.pl - pokój dziecka - naklejki ścienne - lewek przylepa

Ja na razie nie kupuję pościeli (tylko prześcieradła). Mnie się bardzo podoba pościel w Zara Home dla dzieci. Jest taka stonowana, elegancka. Wydaje mi się też dobra jakościowo.
Nadiaa - może wypierz (możesz wygotować?), użyj jakiegoś Lenora i wyprasuj. A potem zrób to po raz drugi już z myślą o Dziecku, w dziecięcym proszku/płynie :)

annie- fajne te naklejki:) ale juz zamówiłam Lelusiowi jego imię, te literki ale szyte:) jak już sie wyprowadzi z naszej sypialni i będzie miał własny pokój to wtedy pomyśle o tym:)

posciel napewno do dwukrotnego wyprania wtedy okaze sie jaka jest :tak: moja dla Gracjana byla sztywna strasznie a po praniu mieciutka :-) to przeciez czuc nowoscia i takimi jakimis specyfikami

reklama
no rzeczywiście dziwny wymiar:confused: jak dla mnie jak byłam w Zara Home w Silesi, to maja strasznie drogo... jakiś pajacyk ogladałam, niby z frotki, a taki niemiły w dotyku był i kosztował 100:dry: (cały jasno różowy i tyle)... akcesoria takie do domu też w większości mnie ceny powaliły:p

Do góry