reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

mysza- zamawiałam ze sklepu Samiboo:) ma stronke na facebooku i tam jest pełno jej prac:) wystarczy wysłać jej maila i zapytać co by Cię interesowało, to poda cene:)

Judyś! DZIĘKI!!!! Cóż za wspaniałe odkrycie :) Już napisałam do nich prośbę o wycenę! :) Jaki wzór wybrałaś? :) Długo czekałaś na dostawę?

reklama
Lori bardzo mi się ta torba z Twojego linka podoba. W zasadzie mam torbę, nie jest do wózka typowa, ale świetnie się sprawdzała, ale teraz może zakupię tą co wrzuciłaś, tym bardziej, że nasz wózek w wersji spacerowej brązowo-czerwony.

galaxia fajowa pościel!!! ale to są same poszewki chyba?? jak tak to daj znać ile kosztowała i co w niej było (zestaw). szukam ewentualnej pościeli na zmianę (same poszwy mnie interesują).

Tak, to same poszewki, kołdrę i poduszkę dostanę więc wydatek odpada :-)
W zestawie jest ochraniacz, poszewka na poduszkę i na kołderkę. Kosztowało 169zł

Lori- który wybrałaś kolor stelaza? i jak będę kupowała śpiworek to on jest do spacerówki tak?
ja sie zdecydowałam na czerwoną gondolkę i granatową spacerówkę, wiec stelaż wybrałam srebrny bo z czarnym było by za ciemno. Śpiworek bede używała i do gondoli i do spacerówki. Przymierzałam w sklepie i spokojnie do gondoli też sie nada :tak:

Lori bardzo mi się ta torba z Twojego linka podoba. W zasadzie mam torbę, nie jest do wózka typowa, ale świetnie się sprawdzała, ale teraz może zakupię tą co wrzuciłaś, tym bardziej, że nasz wózek w wersji spacerowej brązowo-czerwony.

ja ta torbe widzialam w smyku i kosztowała ponad 100 zł (nie pamiętam dokładnie ile) i mi się spodobała. Fajne ma kieszonki w środku no i na allegro w rozsądnej cenie. Brązowa podobała mi się jeszcze bardziej, trafiłam na nią w hurtowni ale no ni w kij ni w oko do granatowego :)

Annie- no u mnie sie dostawa troszkę przesunęła, ale dostałam w ramach przeprosin pieluszkę bambusową więc nie narzekam:p i tak ją chciałam kupić,a to jednak 30 zł:) od zamówienia do momentu otrzymania paczki minęły ok 3 tygodnie. Ja wybrałam małpki na turkusowym Minky:) niechciałam nic typowo chłopięcego (samoloty, autka itp) a znowu ze zwierzątek te małpki mi się tak spodobały:) Kupiłam kołderke 100*75, podusie płaską 40*40 i ochraniacz 160*30, wszystko z Minky:) wykonanie bardzo dobre, jestem mega zadowolona:) I Pani, która to szyje bardzo miła:)

Lori- a jakie wzięłaś kolor spiworka? bo właśnie mam teraz problem, skoro pasuje też do gondoli, a będzie w innym kolorze niż spacerówka to nie wiem jaki wybrać :D

judys - ja bym ci polecila wziac spiworek w kolorze spacerowki. Gdy wlozysz go do gondoli - to w zestawie masz jeszcze taką "przykrywkę" w kolorze wózka. A faktycznie jak będziemy przesadzać dzieci do spaceróek to może być jeszcze zimno i śpiworek się przyda :)

przyszła mi posciel .... wzór piekny ładnie wykonczona etc. ale cholercia troche sztywna:confused: mam nadzieje ze po praniu i prasowaniu bedzie inna w dotyku!!!!!!!!! ech

reklama
dziewczyny jakich firm pościele polecacie ??? kurcze bo ja to od tego oglądania na necie mam coraz większy mętlik co do tego którą wybrać .... ;/ ahhh za duży asortyment :D:D

Do góry