reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Dziś w końcu doszedł mój zestaw Minky i jest piękny:p kolejna rzecz do wykreślenia z listy:) I byłam pomacać w końcu Mutsy Evo i Igo, oba fajne, ale Igo już nie na moją kieszeń:) więc zostaję przy Evo ;)

reklama
judyś - czyli jesteśmy już we trzy z lori chętne na używanie Mutsy? :)
Który kolor chcesz wybrać?

e-de- najprawdopodobniej czerwony, ale strasznie mi sie podoba białą gondola:p jakbym kupowała Igo to pewnie bym wybrała fioletowy:)

magdzia jadzis bylam patrzec w smyku materace i ja wybieram kokos pianka koszt ok 60zl...czekam tylko jak maz przyjedzie na weekend to od razu przewijak wezme;-)
dzis dla malej kupilam czapeczke na wyjscie ze szpitala, opaske jakby bylo goraco jeszcze,rajtuzki jedne biale cieniutkie a drugie juz grubsze rozowe w kwiatki:-)

judyś - to gondolę kup jasną a spacerówkę czeroną :) Jeżeli zdecyduję się na Igo - to ten fiolet mi się baaardzo podoba, zielony też cudny no i szary :) Ale to gondole. Spacerówka będzie chyba czarna lub ciemnoszara. Torby od Mutsy nie kupię bo strasznie droga. Widziałam na allegro czarne :tak: hehe - bardzo fajne, mają dużo przegródek - za niecałe 50zł! Ponoć folie czy moskitiery też można z powodzeniem kupować te "uniwersalne". Może na wosnę/lato dołożę parasolkę od kompletu.

e-de- zastanawiam się nad tą torbą właśnie... a z kolorem to już wiem, że będzie cięzki wybór;/ musze też patrzeć co będzie praktyczne i ewentualnie, żeby się nadawało później dla dziewczynki, gdyby się pojawiła;) nie wiem, czy ta biała gondola mi się nie ubrudzi zaraz... a znowu spacerówka by też była fajna niebieska, ale to już typowo chłopięca, szarego też nie wykluczam... eh mogli zrobić jeden kolor i by problemu nie bylo:D a czerwony chce mój D, bo mówi, że będzie woził synka jak w ferrari :D

judyś - zdaje się, że sanya ma mutsy w kolorze jasnym właśnie i jest bardzo zadowolona z koloru i teraz ma być Adaś - i będzie jeździł w tym smaym wózku :)

uff ja właśnie wróciłam ze Świata Dziecka i kupiłam ostatnią rzecz do wyprawki pościel :-) jestem happy. Musiałam sie pochwalić:zawstydzona/y: jeszcze tylko musze wylicytowac jakis leżaczek bujaczek i wsio

reklama
Do góry