reklama
Cytryna - już rozumiem Może to być niewygodne, ale skoro tak to wymyślili znaczy, że się da i bokiem dziecko przewinąć
Ja też myślę o Ikea: HENSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA - idealnie nam pasuje rozmiarem a dokładniej mówiąc szerokością, do sypialni
To tez bedziesz bokiem przewijac Stokke jak zwykle ma fajnnie rozwiazane przewijanie bo przodem no ale cena jak u nich bardzo wysoka:
As your baby grows.™ - Stokke® United Kingdom
Dziewczyny ile pampersów tych najmniejszych kupujecie? Ja na razie myslałam o jednej paczce DADY (bo te będę używać) bo to nie wiadomo z jaką wagą dzidzia się urodzi
a da sie oszacować mniej więcej ile pampków dziennie idzie?
Ja tez radze 1 paczke kupic bo nie wiadomo jak skora malucha zareaguje. Moja sie urodzila powyzej 4kg a i tak troche tych pieluch najmniejszego rozmiaru poszlo. U nas kupa byla prawie po kazdym karmieniu czyli co 1,5 godziny srednio zmienialam.
To tez bedziesz bokiem przewijac
No nie...tam jest na tyle miejsca, że dziecko na przewijaku jest nóżkami do przewijającego
Ja liczę 10 pampersów na dobę, może nawet więcej. Nie chcę trzymać Hani w brudnej.... Na razie kupiłam Pampersy 1, jedną paczkę, bo przecież to jest artykuł dostępny 24h/7 Więc w każdej chwili można dokupić
to ja też kupię 1 paczke pamersów new born...bo dobrze kojarze , że z dada nie ma 1??? i że te pampersy są najmniejsze z dostepnych na rynku?
czekam na przesyłke z pościelą...już nie mogę sie doczekać kiedy to to dotknę ;-)
a dziś zamawiam łóżeczko ŁÓŻECZKO SAFARI BIAŁE Z SZUFLADĄ MATERAC KÓŁKA (3332618055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nadal nie wiem co z materacem....czy zwykły kokos pianka gryka czy cos z lateksem ech!
czekam na przesyłke z pościelą...już nie mogę sie doczekać kiedy to to dotknę ;-)
a dziś zamawiam łóżeczko ŁÓŻECZKO SAFARI BIAŁE Z SZUFLADĄ MATERAC KÓŁKA (3332618055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nadal nie wiem co z materacem....czy zwykły kokos pianka gryka czy cos z lateksem ech!
-Lorelain-
Fanka BB :)
a ktoś ma kupione 1-dynki białe i newborn tak żeby porównać które fajniejsze w dotyku?
reklama
Lori - jedynki białe są delikatniejsze w dotyku i mają delikatniejszą falbankę od tych newborn, w tesco kosztują 50 pln za 78 sztuk. Czasem na allegro są po tak ok 39 pln ale to trzeba więcej brać, bo z przesyłką to ponad 50 wychodzi za paczkę.
Ostatnia edycja: