reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

annaoj daj koniecznie znać, jak przyjdzie Ci ta koszula! mam na nią chrapkę.... ale musze wiedzieć czy nie wtopię kasy ;-)

laski.... chwalę się... wczoraj wydałam mnóóóóóóóstwo kasy ale uwaga, uwaga...MAM WSZYSTKO DLA DZIECKA! nie kupowałam tylko niani elektronicznej i leżaczka, bo liczę że teście się zlitują i kupią ;-)
ciuszki, łóżeczko, pościel (narazie jedna zmiana, bo i tak dzidziuś nie będzie odrazu spał w pościeli), kosmetyki, aspirator itp. itd.

dla mnie zostało kupić tylko koszule szt.2, staniki szt.2. :-)

**
widziałąm wcozraj na żywo staniki do karmienia z alles mama http://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,608.html jest genialny!!! ale jak na złość w żadnym sklepie nie było rozmiaru. tak więc najprawdopodobniej się pomierzę i sama zamówię. jakość wykonania, kształt, lekkie usztywnienie miseczek, to wszytsko to czego mi trzeba.

reklama
monia wow...no to super że dla Córeczki już wszystko zakupione. Domyślam się że przy takich jednorazowych zakupach kasy musiało pójść co nie miara.
Biustnik cudny! Zresztą Alles ma śliczne te wzory, nie takie namioty tylko właśnie kobiece i sexi.

guziczek no do mnie Kasia dojechała, więc faktycznie, lepiej się robi we dwie :tak:
wózek i reszta ciuszków w rozmiarze 56, plus akcersoia (smoczek, pudełeczko na smoczek, aspirator Canpol - Kasia go gorąco polecała) w hurtowni ABC na Zagnańskiej.
łóżeczko, pościel, przewijak, reszta ciuszków w rozm.62 w hurtowni ARES na Maja.
plus kilka ciuszków w Smyku w Koronie, bo fajen przeceny mają i pajace czy śpioszki welurowe po 25zł.
jest fajny sklep na Ściegiennego (o którym Mysza wspomina) ale dla mnie jest tam za drogo.

mysza no zdecydowanie. może kupię jeden taki zwykły bawełniany, ale tak to stawiam na alles. ja mam duży biust i po karmieniu nie chcę mieć cycków do pępka :eek: tak więc na koszuli mogę zaoszczędzić ale nie na staniku.

Ostatnia edycja:
Monia nie zamawiałam przez allegro, tylko u pani w sklepie (często u niej kupuję, więc bez problemu mi zamówiła). Pewnie mam już do odbioru, ale to jak na wizytę pojadę 4 lipca to wtedy podjadę, dam znać oczywiście.
Ten stanik z alles też mi wpadł w oko, doszłam do wniosku, że po porodzie do sklepu pojadę i ze dwa sobie wybiorę (bo 2 mam dobre z poprzedniej ciąży, więc na zaraz po będą)

Lori u Ciebie jest. Tam się właśnie wybieram po porodzie.

Firma Handlowa Baxti1

Sylwia Nacewicz
ul. Żabińskiego 47/9

44-100 Gliwice
tel. 604094477

Ostatnia edycja:
reklama
Monia - strasznie Ci zazdroszecz juz tej gotowej wyprawki...dla siebie do szpitala tez juz wszystko masz? podeslij liste jak mozesz tu albo na priv...muszę skonfrtontować z moją;-)

a ja chyba wreszcie wybrałam pościel 6ele. HAFT 90x120 o r y g i n a l n a BABY LUX (3333191391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten pierwszy wzór :-)

słyszałyscie cos o tej firmie albo kupowałyście cos? mam nadzieję, że będzie mięciutka bawełna...

no i zamówiłam sobie żyrafkę dla mojej Zosienki;-) zaczynam zakupy od najmniej potrzebnych no ale od czegoś trzeba zacząć:-D Żyrafa Sophie w pudełku kartonowym - Sklep Żyrafy Sophie

Do góry