reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

ja też sie zastanawiam nad tym ochraniaczem. My mamy materac w spadku po znajomych razem z łóżeczkiem i w niektórych miejscach jest troche żółty nawet po wyszorowaniu więc żeby nie był bardziej to chyba kupię

monia pościel bardzo ładna

reklama
magdzia co do ciuszków, to ja wsio kupowałam po 5 szt. u nas często chodzi pralka. a taki zestaw to minimum 7 dni chodzenia bez prania. bo jak masz body+śpioszki, pajacyki to ja przynajmniej będę zmieniać na bieżąco. zawsze to mała pochodzi trochę i mi nie będzie szkoda, że kupione i nawet nie założone.

a ja wczoraj kupiłam łóżeczko, mojemu małżonkowi w sklepie zachciało się pokrowca a ze straszym go nie używaliśmy i wywaliliśmy prawie nowy :cool2: także teraz na pewno nie będę kasy wydawała :]

Weszłam dziś C&A i odkryłam, że mają dział z ciuchami dla ciężarnych ;) Do tego przecena! Kupiłam sobie bardzo fajne jeansy za 100zł ;)

Tęsknię za TK Maxx w Krakowie...tam dział dziecięcy jest dużo większy niż tu, w Wawie :/ Ale mimo to znalazłam otulaczek, który Wam kiedyś pokazywałam (prawie jednogłośnie stwierdziłyście, że jest do d.py :-p ) Otulacz Twinkle Pod dla noworodków biały DreamGenii i kupiłam go za 18 zł!!!! Znalazłam też extra śliniaczek z Kotem Protem ("Cat in the hat" Dr. Seuss - w polskim tłumaczeniu dziewczynka z wierszyka ma na imię Hania, czytamy tą bajeczkę na dobranoc naszej Małej :), znacie?? )

Annie - ja też sie musze w końcu wybrac do TK MAxx bo pewnie nie uwierzysz ale jeszcze nigdy nie byłam, a ostatnio dowiedziałam się że jest całkiem blisko :sorry: ... no to upolowałaś w super cenie....nawet jak Hania nie będzie zwolenniczką ściskania to nie będzie tak szkoda :-)
.... ja książeczki nie znam, ale Mati tez nie jest zwolennikiem bajek gdzie głównym bohaterem jest dziewczynka ... teraz będę chciała go namówić chociaż na Pipi Lansztrung ;-)

Ostatnia edycja:
Kademi - ja mam przewijak po Matusiu który miałam na łóżeczku. Mati miał zdolności sikania w każdą strone a najchętniej za głowę wiec bałabym sie że ciągle by mi gdzies zasikał pościel, a dwa to po porodzie bolał mnie kręgosłup. Im bardziej na prosto tym dla mnie bylo lepiej. Każdemu pasuje co innego wiec jak zwykle trzeba próbować na sobie, ale wydaje mi się że to nie jest duży wydatek żeby z tego rezygnować a na prawdę może pomóc.

reklama
No właśnie chciałam wiedzieć czy jak już się kupi czy się na prawdę przydaje więc też zakupie skoro ma mi to ułatwić sprawę :-)

Do góry