reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Annie-fajny ten ochraniacz naprawdę.Pomysłowy.Szkoda że ja po małej mam wszystko,nie narzekam bo mi się podoba ale coś nowego by się chciało

Annie - tez oglądałam ten ochraniacz, ale juz wybralam że kupie raz a cały komplet ale za to przypinam do łóżeczka rozkładaną długą książeczkę z czarno białymi obrazkami :-)

Galaxia
To mnie pocieszyłaś bo te produkty z baby raj właśnie najbardziej mi się podobają :-p I właśnie nad tym rożkiem też myślałam :-)

magdzia

Z tym ochraniaczem to sama nie wiem czy nie lepiej krótszy bo się tak zastanawiam czy nie lepiej żeby dzidzia miała przewiew

A co myślicie o baldachimach bo czytałam, że lepiej nie stosować bo kurz się na tym zbiera.

Co do baldachimu, to wiadomo że kurz jak na wszystkim, a moja Natka lepiej się czuła jak miała baldachim była spokojniejsza, tym razem będę miała bez baldachimu to będzie porównanie.

mi tez baldachimy sie nie podobają;-) no i siedlisko kurzu!

Lori (ekspercie od wszystkiego:-)) a Ty co myslisz o ochraniaczu? kupujesz tylko taki czesciowy? nie na całość łóżeczka?

resztę dziewczyn też prosze o opinie oczywiście;-)

Jeśli chodzi o baldachim jestem na nie, no bo kurz oczywiście. Ochraniacz wydaje mi się lepszy częściowy, nie na całe łóżko, przynajmniej ja taki mam i jest ok.

magdzia - ej nie jestem ekspertem od wszystkiego bo wyjdzie że jestem przemądrzała :-p:-p:-p... ja wole ten częściowy. Raz żeby był większy przewiew między szczebelkami, a dwa to Zawitkowsi mówił że łóżeczka drewniane mają super funkcję rozwijającą dziecko bo pozwala ćwiczyć chwyt i podciągnięcie do góry.

reklama
laski ja dopowiem tylko tyle... jeśli jesteście zainteresowane.... w 5.10.15 jest wyprzedaż!
ja obkupiłam się w pajacyki :-) i bawełniane i welurowe. najdroższy kosztował 25zł :tak:

Do góry