reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Borysiatko koniecznie wrzuć zdjęcia! Jestem strasznie ciekawa jak mamusi to wyjdzie :) moja ostatnio wymyśliła sobie haftowanie (tak to się chyba nazywa?) na szydełku. Od lat umiała różne rzeczy wydziergać (czapki, torebki itp), ale ostatnio zajęła się robieniem obrusów/serwet, bombek na choinkę (to przed świętami oczywiście ;) ), osłonek na doniczki...także jak zobaczyła tę czapeczkę ręcznie wydzierganą to widziałam, że trochę jej się przykro zrobiło i mruknęła tylko "trzeba było powiedzieć to bym Ci zrobiła taką...". No tylko że ja nie bardzo lubię dzidziusia w takich dzierganych ubrankach nie wiedzieć czemu, znalazłam więc wyjście z niezręcznej sytuacji - pokazałam mamusi kocyk z colorstories i zrobi mi taki na jego podobieństwo hihi i z tego cieszę się jak dziecko!!

Lunera ta Twoja komoda nie daje mi spokoju, coś Ty narobiła dziewczyno...teraz będę szukać komody, wzorując się na Twojej ech

reklama
Ah tak mówicie to zrobiłam dziś zdjęcie dla mojego dywanika:) I od razu wrzucę zdjęcia pokoju, tzn naszej sypialni:) Zdjęcia robione świeżo po remoncie dlatego jeszcze te kable wiszą, i półki puste:) Po prawej stronie łózka będzie łózeczko małej stało. Na tej żółtej ścianie wisi podłużna czarna ramka na zdjęcia z biedronki:)
20150416_102504.jpg20150302_193825.jpg20150302_193845.jpg

Załączniki

• 20150416_102504.jpg
    20150416_102504.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 66
  • 20150302_193825.jpg
    20150302_193825.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 61
  • 20150302_193845.jpg
    20150302_193845.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja: