anciikowa
Fanka BB :)
Borysiatko koniecznie wrzuć zdjęcia! Jestem strasznie ciekawa jak mamusi to wyjdzie
moja ostatnio wymyśliła sobie haftowanie (tak to się chyba nazywa?) na szydełku. Od lat umiała różne rzeczy wydziergać (czapki, torebki itp), ale ostatnio zajęła się robieniem obrusów/serwet, bombek na choinkę (to przed świętami oczywiście
), osłonek na doniczki...także jak zobaczyła tę czapeczkę ręcznie wydzierganą to widziałam, że trochę jej się przykro zrobiło i mruknęła tylko "trzeba było powiedzieć to bym Ci zrobiła taką...". No tylko że ja nie bardzo lubię dzidziusia w takich dzierganych ubrankach nie wiedzieć czemu, znalazłam więc wyjście z niezręcznej sytuacji - pokazałam mamusi kocyk z colorstories i zrobi mi taki na jego podobieństwo hihi i z tego cieszę się jak dziecko!!
Lunera ta Twoja komoda nie daje mi spokoju, coś Ty narobiła dziewczyno...teraz będę szukać komody, wzorując się na Twojej ech
Lunera ta Twoja komoda nie daje mi spokoju, coś Ty narobiła dziewczyno...teraz będę szukać komody, wzorując się na Twojej ech