reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Tylko zdjęcia marne bo mikrofalówką robione hahahaha a na żywo one są takie piękne, że aż do schrupania! Ale ogólny zarys widać ;)
Zuzzi mówisz że też uciekasz od "niebieskich ubranek w autka"? ;)

reklama
Dziewczyny a jakie marki kosmetykow dla malucha kupujecie?

I jakie proszki?

Borysiatko - jutro Ci wstawie linki bo na allegro fajne znalazlam u jednego sprzedawcy (sklep) i jutro bede kupowac :-D

Anciikowa ja to tak 50:50 kolorki ze stylem "mały dorosły". W szafie wygląda to tak na tę chwilę ImageUploadedByForum BabyBoom1429133593.254045.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429133593.254045.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429133593.254045.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 70
Natka ja wybrałam Lovela płyn do prania. Jest na tyle delikatny, że myślę że dodatkowa chemia w postaci płynu do płukania jest zbędna. Ale to takie moje podejście. A wybrałam lovelę bo to nasz polski produkt :) do kąpieli używałam u starszego synka Oilatum i w u Leo również będę, na odparzenia najlepszy (spośród sprawdzonych) jest tormentiol, a na codzień jakiś kremik pielęgnacyjny, zapewne z Ziaji ;)

Lunera mąż ma powód do bycia dumnym, bo zrobił kawał dobrej roboty! Ten hemnes spoko, ale to nie to samo...Twoja jest przepiękna! Zakochałam się...

Zuzzi mój się dziwi, że jedne takie w typie "mały stary", a tu nagle jakieś takie głupotki dziecięce i tłumaczę mu za każdym razem, że dzidziuś pozostaje dzidziusiem więc nie chcę robić z niego takiego poważnego starucha, a przynajmniej nie przez cały czas hihihi

reklama
Do góry