reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja i tak musze jeszcze kilka par spodni dokupić bo bodziakow mam duzo a żadnych "dołów" prawie :D oj a to co kupiłam to niby tanio a jedno do drugiego i sie kwota zbiera Eh..

Ja sie musze za segrwgacje zabrac.
To sa tylko ciuszki.. ale nawet do 2-3 lat hahahah.
Jak widac nie dopuszczam myśli ze mogli sie pomylic buhahaha.

Na pewno chcecie to ogladac ? Buhahaha.
Porobie seriami ..podziele na miesiace ;)

Załączniki

• 1428863129663.jpg
    1428863129663.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 55
Cinamona mam nadzieje ze moj sie bal nie bedzie :) no ale kto wie jakie dziecko bedzie miała charakterek :o

Amawell moja koleżanka pamietam miała w Polsce taka a la ceratka to przewijania wlasnie i mi sie przypomniało ze to bardzo przydatne.. Zwłaszcza jak zmieniasz pieluchę u kogos w domu albo np w tych sklepowych miejscach gdzie pełno bakterii .. Itp..
Anney play maty widziałam rożne a ta akurat taka mi sie wydawała tez i różnorodna i te
melodyjki spokojne nawet i mozna to odpiąć i np do wózka albo cos..

Akuku o matko kochana ! To jest dopiero szał :D haha

reklama
Do góry