reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

O boze wlasnie sliniaczki, skarpetunie <3 Natka zazdroszcze tego lozeczka :D tez uwazam ze pod koniec to jux tylko dni bedziemy liczyc a nie po sklepach szalec z brzucholami wielkimi i nogami a la wielka stopa.... :D moja mama nosem krecila jak mowilam ze lozeczko w lipcu ze za wczesnie :D ale ja musze miec takie jak sobie ja upatrzylam i oboje z Damianem musimy zlozyc zeby to bylp takie lal i w ogole :D

reklama
Najlepiej na porodowce haha :D wiesz i tak juz poszlam na ugode w kwestii wozka bo mama panikjje ze nie wolno kupywac nim sie urodzi bo zapeszy sie :D a wiec wozek wybierzemy a oni kupia jak sie mala urodzi :D jest to dla mnie troche chore mo ale nic nie zrobie :p lozeczko tez ciezko przeszlo ale tlimaczylam jej ze kolezanka rodzi w maju a od lutego lozeczko juz stoi :D a no takie sa mamusie :D starej daty :D

Współczuję ci:-) ja rodziłam na końcu marca a na początku stycznia juz wózek mialam. A luzeczko to już wogole w 6 miesiącu mialam:-) i dziecko zdrowe

Tak wstawiacie swoje zdobycze to i ja pokaże co ostatnio nabyłam. Ubolewam, bo większość ciuszków jest różowych albo przesłodzonych:) Pierwsza to sukieneczka z Cubusa
DSC_0085.jpg
I body w jagódki - mam na imię Jagoda więc jak zobaczyłam te body to wiedziałam, że muszą być moja tzn Lili.
DSC_0092.jpg
No i bodziaki w muffinki:
)DSC_0093.jpg

Załączniki

• DSC_0085.jpg
    DSC_0085.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0092.jpg
    DSC_0092.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0093.jpg
    DSC_0093.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 53
Ale sie rozszalalyscie z zakupami. Ja zaluje troche, ze wszystko po corce zostawilam bo nie moge poszalec teraz. Oczywiscie cos tam kupuje ale bez szalu.

Po corce mam bodziaki, ktore budzily niesmak wsrod rodzinki bo maja napisy little monster i sa czarne :-D
Ogolnie moje dziecko ma duzo czarnych, szarych i bialych ubran. Ale kloci sie o rozowy strasznie :-D

Magdus ja tez wozek teraz wybieram a maz kupuje jsk my w szpitalu bedziemy. Chyba, ze sie trafi jakas mega okazja.
Lozeczko mam po corce wiec sila rzeczy juz czeka :-D

Ostatnia edycja:
Wiekszosci z nas juz sie zaczal 6 miesiac, na co mamy czekac - trzeba kupowac teraz poki nie jest za gorraco a my jako tako sie turlamy :-D

Uwierzcie mi, ze ja naprawde sie opanowuje resztka sil zeby od razu wszystkiego nie kupic :p

to jest lozeczko: ŁÓŻECZKO ALEK Z SZUFLADĄ 120x60 - BIAŁY (5211846386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja bede miala lozeczko do lozka dostawione, bez tej jednej barierki :-) i koleczka tez kupie zeby pozniej przesuwac

a to komoda: DUŻA KOMODA 5 SZUFLAD SZAFKA BIAŁA * POLSKIE MEBLE (5164237392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Natka ja to samo łóżeczko mam upatrzone tylko drewniano-białe:) komodę już mam:) Jak już kupię łóżeczko to pokażę Wam pokój naszej Lili. Tzn naszą sypialnię dostosowaną do nowego człownka rodziny. A niebawem biorę sią za szycie pościeli, ochraniacza na łózko, przybornika itp:)

reklama
Magdus lozeczko musi postac 4-6 tyg zeby wywietrzala farba.. co do wozkow to sie dowiedz czy beda mieli odrazu.. bo nieraz trzeba czekac 3-4tyg na odbior.. a przeciez jakos ze szpitala trzeba wyjsc.

Ola a jak beda dwie coreczki to bedzie ubierac tak samo ?

Yy ja to nie wiem jak mam wam pokazac moja wyprawke hahaha. Bo tyle tego ze hoho.. jakby siw okazalo ze sie pomylili i chlopiwc bedzie to w sukienusiach....

Do góry