reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Mgdus super, ciesze sie ze tak szalejesz. Ja czekam na worek ciuszkow dla Michalka ale to jeszcze trochę. Moze w maju poprosze zeby mi przywiezli zebym wiedzial co jeszcze ewentualnie musze dokupic itd.

reklama
No odwazam sie powoli:-) Ale i tak planuje wszystkie ciuszki jakich bedziemy potrzebowaly z niunia zakupic w maju. Tak, zeby w czerwcu poswiecic czas na zakup akcesoriow jak szczotka do wloskow, nozyczki, buteleczki itp, a lipiec juz na konkrety jak lozeczko, przewijak... :-) Ale z tych gaciochow jestem najbardziej zadowolona :-) marzylam zeby jej takie kupic i wczoraj dwie pary mi wpadly w lapki :-) geba mi sie do samego domu usmiechala :-)

Magdus ja uwielbiam te ciuszki dla naszych skarbow i to prawda buzia caly czas sie smieje. Mam nadzieje ze bedzie u mnie na tyle dobrze ze bede mogla isc jeszcze cos kupic dla malego a jak nie to kupie przez neta.
Dzis mi maly daje czadu az brzuch mi podskakuje :-):-):-)

Anney moja mama zaczela sie krzywic jak to wrzucilam do koszyka, ale ja tez wlasnie nie chcialam samych rozowych, czarny sama lubie i moglabym tylko tak mala ubierac, ale ogolnie uwazam, ze nie ma jakiegos super duzego wyboru w kolorach, dlatego tyle tego rozu w moich zakupach :-) Fakt - mozna czasem trafic na jakas perelke ale to trzeba lazic i lazic a u mnie brak cierpliwosci:-):-)
Lucynko, na pewno jeszcze zrobisz sobie spacerek po sklepach za ciuszkami, narazie trzeba dac odpoczac brzuszkowi :tak: Ale nie wierze w to, ze to juz mozna kupowac i ze juz niedlugo nasze dziubki beda z nami :-) Troszke sie z Toba utozsamiam, bo poprzednia ciaza stracona w podobnym tyg. i naprawde az fajnie sie 'patrzy' ze juz planujemy co kupimy, a nie ' O Boze, uda sie czy nie? ' :-) Co do fikania po brzuszku to moja wieczorami daje 'koncert' :-) Wczoraj mi sie po jednej stronie dupka albo glowka pchala i nie wiedziala kiedy przestac :-):-)

reklama
super rzeczy dziewczyny! :-D

ja w tym miesiacu rozbijam nasza slubna skarbonke! 2 lata zbierania - około 1 tys złotych tam jest

także w tym miesiącu kupuje łóżeczko (310 zł), komodę (199 zł) i inne pierdołki :-)

zakupów w rossmanie się nie mogę doczekać, już mam wszystko upatrzone :-)

Nie chce wszystkiego zostawiac na ostatni moment, jestem dobre myśli a poza tym gdzie się będę kulać pod koniec ciązy z wielkim brzuchem jak mam już wszystko upatrzone :no:

mam też straszną fazę na rzeczy z kubusiem puchatkiem :-) kupuję też sporo zabawek.

Jutro zarobię kasę za sesję ciążową więc w poniedzialek idę pokupować dla Małej rzeczy - kocyki 2, śliniaczek z napisem Pola i co tam jeszcze w budżet wleci :-D

Do góry