reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Buniu bardzo ładny- wyglada na lekki :) , u mnie jednak by sie nie sprawdził z uwagi na małe koła z przodu.

reklama
Beata ja mam wiszacy pozniej znajde na necie to wstawie zdjecie.. i emil jeszcze spokojnie moze w nim lezec...

Bunia moj emil ma ponad rok i wazy 10 kg
Zalezy od dziecka ale spokojnie 8-9 miesoecy zanim zacznie sie poruszac bedziecie uzywac ;)

A to mnie akuku uspokoiłas :) moj jest wlasnie za elektrycznym bo mówi ze samo fajnie husia i wtedy mozna spokojnie obok cos robić np ..
Zuzzi jak przeczytałam twojego posta to ja w neta i faktycznie, a nawet nie sprawdzałam czy w pl on tez jest, a cenowo wychodzi to samo w us czy w pl.. Jedynie co to w pl jest wiecej kolorów w podstawowym wyborze tzn z wózkiem.. U nas tylko trzy.. A na necie jest może z jeden wiecej .. I poczytałam od razu po pl opinie i cały skład jego i widzisz jednak nie ma plastikowych kołek hm ale wyglądają tak haha noi niby piszą ze amortyzowane jakoś ale nie zauważyłam..

Bunia pewnie dlatego że kółka mają regulowaną amortyzację i te w sklepie były ustawione na twardo. Ja oceniam wózek na podstawie filmików na YouTube. Jeśli ok to zostaje wpisany na listę to wypróbowania na żywo [emoji16]

No ja Zuzzi wlasnie oglądnęłam filmiki i powiem ci ze fajnie to wyglada.. Znaczy sie w rzeczywistości jest to samo ale jak ktos pokazuje to jakoś tak "wow" jest Eh

Bunia ja leżaczka i huśtawki używałam do momentu,aż Franio zaczął siadać.

co do wózka to śliczny, jednak dla mnie przednie koła ża małe. Ale to moje zdanie, bo ja mam furę terenowa

reklama
Bunia ja mam zwykly bujak. Jocha dluuugo w nim siedzial. O tych na akumulatorki slyszalam różne opinie ale głównie, że dzieci się bały w nich siedziec. Jedna kolezank awydala 50 funtow na naowy a corki nie chciały w nim siedziec.
lezaczek-bujaczek-fisher-price-z-serii-kick-play.jpg

Co do ręczników, ja polecam zwykły duży kąpielowy, nie za gruby miałam te z kapturkiem i możne 2-3 mc uzywałam.

Załączniki

• lezaczek-bujaczek-fisher-price-z-serii-kick-play.jpg
    lezaczek-bujaczek-fisher-price-z-serii-kick-play.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 48
Do góry