reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja mialam bujaczek taki zwykly nie wiszacy z fp i byl swietny i dlugo sluzyl. A te wiszące nie są jakieś takie male? Nie wiem mi się wydaje ze tam dziecko max 3 miesiące polezy i wyrosnie z niego.

Ja nam zwykły bujaczek fp, chyba już nie wibruje, zresztą fanką wibracji nie jestem. Mam też huśtawke fp ba baterie, chyba rain forest. Obie rzeczy baaaardzo pomocne :-)

Dziewczyny jestem na etapie zakupu pieluch tetrowych i flanelowych i znowu szok ile tego jest :szok: są różne rozmiary i gramatury... Doświadczone mamy proszę o opinię czy grubość pieluchy ma znaczenie? Im większa pielucha tym praktyczniejsza?

No wlasnie dziewczyny ja widziałam te co na zdjęciach i inne jeszcze.. I jak akuku pisze skłania mnie na prąd ale niektóre mogą na dwa sposoby chodzić czyli maja chyba baterie albo jakieś akumulatorek wbudowany (nie wiem nie sprawdzałam).. I wlasnie na trzy strony sie odwraca fotelik co jest moim zdaniem super :) i podoba mi sie ze mozna zmieniać pozycje fotelika w sensie od leżącej do siedzącej.. Te podwieszane o pisze w większości ze sa do 25-30funtow czyli 11-14 kg .. Dziewczyny mniej wiecej to faktycznie do 3 miesiąca tylko? Bo jak tam to w tym sklepie z używanymi ciuszkami były one tez i podłączyliśmy z moim je i wszystkie działały, niektóre tylko miały małe rysy jak to od przenoszenia to moE tam kupimy.. Bo jak zaraz mamy walnąc w kat.. Hm nid wiem .. A ten zwykły Beata nie doczytałam tak na szybko do ilu funtów zeby wam napisać ale możliwe ze dłużej może posłużyć wlasnie dlatego ze nie wisi.. Eh ja bym oba chciała :D jak wszystko haha taka napalona jestem

Największym minusem wg mnie jest brak miejsca na kubek czy inne drobiazgi na rączce ale i od strony dziecka.. Ale juz widziałam taki z materiału doczepiany w tanioszce to odkupię.. Noi koła ktore sa Hm plastikowe i wg mnie nie maja żadnej amortyzacji.. Ale rożne oglądaliśmy i powiem wam ze większość takie ma i ludzie kupują wiec nie wiem.. Zreszta moj mówi ze on go juz noe oddaje i ma zostać wiec Hm .. I jest spory nawet jesli chodzi o wielkość. Co do ciężaru jak dla mnie ok muszę opanować składanie :) ale chyba każdy tak ma :)
O w takim kolorze jest fotelik jak na pierwszym zdjęciu
Chicco | Chicco Keyfit 30 Magic Infant Car Seat - Solare

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry