reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Akuku to tzw. otulaczek. Dostałam jeden po dziecku siostry męża, ale pewnie jeszcze dokupię. Podobno potrafi zdziałać cuda.

U nas rozek nie zdal egazminu wogole. Otulalam mala w bambusowa chuste. Teraz tez bede w chuste otulac bo bedzie lato i chysta cieniutka kest. Dziecko otulone ale goraco mu przynajmniej nie bedzie.

Ten otulaczek fajna sprawa, kupie go:) , ale na lato stawiam przede wszystkim na chusty- jak Cinamona.

Love te toddler Bed są też dla nimowlaków? Czy dla starszego dziecka? Rozsuwa sie je ?

ja się muszę zastanowić nad takim rozwiązaniem. Czy chusta, rożek - przynajmniej jest sztywny.
Do sierpnia jeszcze dużo czasu :) Ale dobrze jest znać inne rozwiązania.

Love te toddler Bed są też dla nimowlaków? Czy dla starszego dziecka? Rozsuwa sie je ?

Od niemowlaka do starszaka. Ma 3 poziomy wysokości, tak jak normalne łóżeczko.Różnica jest w dlugości bo to toddler ma chyba 140 cm a łóżeczko 120 cm.Dwa szczebelkowe boki są całkiem ściągalne tylko te krótke zostaja. Jeden z nich się obniża i wyglada jak łóżko tylko nie pojedyncze bo mniejsze. Ja polecam.

reklama
Do góry